Sore și logodnicul ei și-au spus adio, după 8 ani: „Nu mai formăm un cuplu”

Sore si Mircea
Sore si Mircea, fostul logodnic

Despărțire neașteptată în showbiz-ul românesc. Sore și Mircea, tatăl fiicei sale, și-au spus adio după 8 ani.

La doar o zi după ce Raluca Bădulescu a anunțat că divorțează, o altă despărțire zguduie showbiz-ul românesc.

Sore Mihalache și logodnicul său și-au spus adio după 8 ani petrecuți împreună. Cei doi au împreună o fetiță, iar fanii frumoasei artiste aștepta nunta lor, mai ales că erau logodiți încă din 2017.

Citeste si: Sore și Mircea, tatăl fiicei ei, s-au despărțit după o relație de opt ani! Artista a dat vestea pe Internet: „Nu mai formăm un cuplu”


„Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin (n.r – pe fiica ei). De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie.

Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz.”,

a scris Sore pe rețelele sociale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sore si iubitul
Sore si iubitul s-au despărțit după 8 ani[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Sore, motivul pentru care nu s-a căsătorit cu tatăl fetiței sale, după 9 ani de relație: „De aceea nici nu sufăr pentru că n-am fost mireasă”

Sore a fost cerută de soție în 2017

La începutul anului 2017, Sore a fost cerută de soție, însă la momentul respectiv a dezvăluit că nu se grăbește să ajungă în fața altarului.

Citeste si: Alexandra Stan a recunoscut ce a făcut cu primii bani pe care i-a câștigat! Răspunsul ei i-a emoționat pe admiratori: „Mi-am dorit mult să fac asta”

„Da, am fost cerută în căsătorie, însă nunta, ca eveniment, nu a fost pe lista noastră de priorități și dintr-o comoditate.

Nici eu, nici el nu suntem fanii evenimentului în sine, care este un factor de stres imens pentru miri și ar presupune un număr foarte mare de invitați pe care i-am avut deja la botez, am văzut ce înseamnă asta și cred că atunci ne-am convins amândoi că ne e bine așa cum suntem. Sinceră să fiu, nici nu am fost genul de fetiță care să își imagineze ziua nunții, nu prea îmi pot explica de ce, probabil de aceea nici nu sufăr pentru că n-am fost mireasă, încă”, a declarat Sore pentru VIVA!



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Pepe. "Fiind patru frați în casă și locuind în apartament, la bloc, tata a și plecat din țară pe vremea lui Ceaușescu și cumva ne lipsea tot timpul de Crăciun."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies