Sorin Oprescu, în lacrimi, in această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sorin Oprescu, în lacrimi, in această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Sorin Oprescu, în lacrimi, in această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

În această seară, Sorin Oprescu vine la “40 de intrebari cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

Personalitate marcantă a sistemului medical românesc, cu o carieră politică importantă, acesta va fi supus maratonului celor 40 de intrebări ale jurnalistei Denise Rifai.

Una dintre întrebările la care Sorin Oprescu nu iși poate stăpâni lacrimile și cu greu reușește să răspundă, vizibil afectat de incărcatura emoțională, îl are în prim plan pe tatăl său. 

“L-am iubit și îl iubesc!”,  spune, gâtuit de emoție, Sorin Oprescu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În prezent, Sorin Oprescu este Șeful Sectiei de chirurgie generala de la Spitalul Universitar, a activat si in domeniul politic – avand doua mandate de senator (2000 – 2008), a fost Primar General al Bucurestiului, timp de 7 ani (2008 – 2015). A candidat inclusiv la Presedintia Romaniei.

De numele sau se leaga si o ancheta rasunatoare a Directiei Generale Anticoruptie, in anul 2015 fiind suspendat din functia de primar, dupa ce a fost arestat preventiv, sub acuzarea de luare de mita.

Ati gresit ca medic?”, “Ati fost vreodata santajat cu vreun copil?”, “Ati condus Spitalul Universitar prin intermediul iubitei?”, “I-ati riscat libertatea fiului dumneavoastra?”, “Sunteti pregatit sa va intoarceti la inchisoare?”, “Cati bani v-au adus functiile in afacerile de familie?”, “Care este cel mai mare regret al dumneavoastra?”,  acestea

   sunt doar cateva dintre cele 40 de intrebari adresate lui Sorin Oprescu in editia de marti a emisiunii difuzate la Kanal D, de la ora 23:00!



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies