Sorin Pușcașu de la Survivor România, viitor tătic! Fostul Războinic a dezvăluit sexul bebelușului

Sorin Pușcașu va deveni tătic!
Sorin Pușcașu va deveni tătic!

Fostul concurent de la Survivor și iubita lui vor deveni părinți pentru prima dată! Ce mesaj a postat acesta pe rețelele de socializare

Sorin Pușcașu de la Survivor România 2021 și iubita lui, Laura, sunt de nedespărțit și trăiesc o adevărată poveste de dragoste, iar vestea pe care o așteptau cu toții a venit în sfârșit. Cei doi tineri au anunțat că vor deveni părinți pentru prima oară și, mai mult decât atât, au dezvăluit și sexul bebelușului.

Sorin Pușcașu, pregătit să devină tătic!

Pe tot parcursul emisiunii de la Kanal D, cei de acasă, dar și colegii din concurs au observat dragostea pe care Sorin Pușcașu i-o poartă iubitei sale, Laura, asta pentru că de fiecare dată

când a avut ocazia, Războinicul a mărturisit că îi este foarte dor de ea și îi transmitea întotdeauna cele mai frumoase vorbe și mesaje. După ce s-a întors în România, Sorin Pușcașu a declarat că își dorește din tot sufletul ca Laura să fie mama copiilor săi și vrea să aibă o familie mare și unită alături de aceasta. Iată că dorința i s-a îndeplinit, iar acum se declară cel mai fericit bărbat din lume.

Citeste si: Ionuț Belei s-a despărțit de iubita sa! Ce anunț a făcut tânărul pe Instagram

Fostul concurent de la Survivor România a dat vestea cea mare pe contul său de Instagram, postând o fotografie cu iuita lui, Laura. la descriere, tânărul i-a mulțumit acesteia pentru că îl va face tătic pentru prima oară și o asigură că-i va fi alături în orice situație.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Lau, vreau să îți mulțumesc și să îți promit ca voi da tot ce am mai bun! Ești cea mai frumoasă, deșteaptă și minunată femeie! Sa nu îți fie teamă pentru ce urmează, vei fi cea mai bună mămică! VĂ iubesc pentru toată viața!”, a fost mesajul pe care i l-a transmis Sorin iubitei sale.

Citeste si: Limbajul trupului când ne îndrăgostim. Semne evidente după care îți dai seama când cineva te place

Sorin Pușcașu va deveni tătic!
Sorin Pușcașu va deveni tătic![Sursa foto: Instagram]

Sorin Pușcașu va avea fetiță sau băiețel?

Într-un videoclip postat pe canalul lui de YouTube, fostul Războinic și iubita lui au arătat secvențe de la petrecerea în care au dezvăluit sexul bebelușului. În acel moment emoționant, cei doi au aflat că vor avea un băiețel! Secțiunea de comentarii s-a încărcat rapid cu nenumărate felicitări de la fanii fostului concurent de la Survivor.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Majda Aboulumosha de la Survivor România, pregătită să devină mămică pentru a doua oară!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies