Acest sos de ciuperci este atat de gustos, incat il poti folosi la orice tip de mancare.
Ingrediente: 200 g ciuperci, 150 g margarina vegetala, 250 ml supa de legume concentrata,1 lingura faina, 2 linguri otet, 4 linguri apa, 1 lingurita mustar cu hrean, 1 lingurita untdelemn,sare, dupa gust.
Mod de preparare: Se rumeneste faina in jumatate din cantitatea de margarina, se toarna, incet, peste ea, supa de legume concentrata, se pune mustarul, si se sareaza dupa gust. Se lasa pe foc potrivit pana clocoteste. In acest timp se curata ciupercile, se spala, se taie feliute si se fierb inabusit in restul de margarina. Apoi se toarna peste ele cealalta fiertura, se adauga otetul, apa si untdelemnul si se mai da, totul, intr-un clocot.
Sursa
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro