Sos de roșii Pomarola, rețeta dezvăluită de Gina Bradea pe Tik-Tok! „Un sos de roșii delicios pentru tocănițe, pentru paste, pentru friptură cu sos.”

Sos de roșii Pomarola, rețeta dezvăluită de Gina Bradea pe Tik-Tok! „Un sos de roșii delicios pentru tocănițe, pentru paste, pentru friptură cu sos.”
Sos de roșii Pomarola, rețeta dezvăluită de Gina Bradea pe Tik-Tok! „Un sos de roșii delicios pentru tocănițe, pentru paste, pentru friptură cu sos.”

Gina Bradea a dezvăluit rețeta pentru sosul de roșii Pomarola.

Gina Bradea este unul dintre cei mai apreciați vlogeri culinari, care împărtășește adesa rețetele sale gustoase cu cei care o urmăresc. De această dată, Gina a venit în fața urmăritorilor săi cu o rețetă de sos de roșii Pomarola, perfect în foarte multe combinații, astfel că totul a fost dezvăluit pe canalul tău de Tik-Tok.

Ingrediente:

  • 150 ml ulei măsline
  • 600 de grame ceapă
  • 6 morcovi
  • Un ardei iute
  • 800 de grame ardei gras
  • O lingură rasă de sare
  • 5 kg de roșii tăiate
  • Busuioc
  • Țelină

Cum realizează Gina Bradea sosul de roșii Pomarola

Citește și: Gina Bradea, rețetă rapidă de prăjitură cu fructe: „Fără cântar, fără mixer, totul făcut la mână. O prăjitură ieftină și spornică, se face cu orice fel de fructe de sezon.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Secretul Ginei Bradea pentru cei mai gustoși cozonaci! Cum trebuie să pregătești făina pentru cozonaci: „În felul acesta se aerisește. Devine mult mai fină, se împrăștie mult mai bine.”

Sosul pe care Gina Bradea l-a pregătit se realizează foarte ușor din câteva ingrediente, iar aceasta pune într-o oală mare uleiul de măsline, ceapă, morcov, ardei iute, ardei gras, o lingură rasă de sare și cele 5 kg de roșii, pe care le lasă la fiert.

Adaugă și verdețuri dupa gust, iar când sosul a ajuns să se fiarbă în totalitate, aceasta îl trece prin mașina de suc sau prin mixerul vertical până obține o pastă omogenă. Toată compoziția este pusă apoi în borcane sau în sticle de suc, iar sosul poate fi folosit la mai multe preparate și chiar și la paste. „Haideți să facem împreună un sos de roșii după o rețetă tradițională italienească.
Sos Pomarola. Avem nevoie de 150 ml de ulei de măsline, 600 grame de ceapă tăiată felii mari, un ardei iute, 6 morcovi, cam 300 grame, 800 grame de ardei gras, o lingură rasă de sare, amestecăm până se înmoaie puțin. Așa arată după 10 minute, adăugăm 5 kg de roșii tăiate felii. După o oră de fierbere legumele s-au înmuiat deja, adăugăm busuioc proaspăt și câteva tije de țelină, așa arată sosul după ce s-a mai răcorit puțin, este călduț încă.
Băgăm blenderul vertical sau trecem prin mașina de roșii. Aceasta este compoziția sosului, este cald. Îl punem în borcane sau în sticle de suc cât folosim o dată. Am obținut 13 borcane de sos de roșii Pomarola. Un sos de roșii delicios pentru tocănițe, pentru paste, pentru friptură cu sos.”
, a povestit Gina Bradea.

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților- stirilekanald.ro

 

@ginabradea Am terminat sosul de rosii pomarola, mi-au iesit 13 borcane de 370 ml. Doamne, cat de bun este! Curcubeu pe cerul gurii pur si simplu, il mananci gol, cu paine:) Reteta completa o gasiti pe blog. Pana la toamna, musai mai fac. #ginabradea #pomarola ♬ original sound- Gina Bradea Oficial



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Tort Cheesecake cu afine. Va impresiona întotdeauna prin savoarea sa și prezentarea deosebită!

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Când și unde va fi înmormântată actrița Ileana Stana Ionescu

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

UPDATE Bacalaureat 2024 proba scrisă la Limba și literatura română: Acestea sunt subiectele de azi pentru profilul real

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies