Sotia fostului stelist Alex Bourceanu a slabit 40 de kilograme dupa o operatie de micsorare a stomacului! Ce le sfatuieste pe doamnele care apeleaza la aceasta interventie. "Cum iti spune medicul, asa trebuie sa faci"

Sotia fostului stelist Alex Bourceanu a slabit 40 de kilograme dupa o operatie de micsorare a stomacului! Ce le sfatuieste pe doamnele care apeleaza la aceasta interventie.
Sotia fostului stelist Alex Bourceanu a slabit 40 de kilograme dupa o operatie de micsorare a stomacului! Ce le sfatuieste pe doamnele care apeleaza la aceasta interventie. "Cum iti spune medicul, asa trebuie sa faci"

Adina Bourceanu a facut, in urma cu trei ani, o operatie care i-a schimbat viata.

Tanara a apelat la medici pentru o interventie de micsorare a stomacului si a slabit 40 de kilograme in cateva luni.Acum are un corp de manechin si este fericita pentru ca ii vin bine toate hainele pe care si le doreste.

Responsabila si extrem de precauta cand vine vorba de sanatate, frumoasa blonda tine sa le atentioneze pe toate doamnele si domnisoarele care aleg sa recurga la aceasta operatie sa respecte cu strictete recomandarile medicilor.

“Primele doua zile dupa operatie au fost grele in sensul ca nu am avut nicio durere, dar am avut o stare generala foarte proasta. Eu sunt foarte vorbareata de fel, iar in alea doua zile nu am vorbit. Cred ca acea stare proasta a fost din cauza anesteziei, cred eu. A treia zi deja simteam ca nu m-am operat. A patra zi deja ieseam la terasa.

Cel mai important lucru in orice operatie, nu doar in cea la stomac, dar in asta mai mult decat in altele, e sa respecti indicatiile medicului pentru ca nu ti le da degeaba. Daca medicul iti spune, in cazul operatiei la stomac, o saptamana mananci numai lichide, dupa aceea doua saptamani mananci piureuri si dupa aceea inca o saptamana mananci pasat, pana la o luna, asa trebuie sa faci. Daca te apuci si mananci, in ideea in care zici “lasa ca iau o gurita de mancare si o mestec foarte bine, ce rost are sa o mai pasez inainte”… poate sa
intre o bucatica mica, nemestecata bine, sa se zgarie stomacul in locul in care a fost taiat, sa se infecteze si sa dai in altele mult mai grave. Mananc de toate, dar in cantitati mici. Singurl lucru pe care nu-l mancam nici inainte, nu–l mananc nici acum pentru ca nu-mi place este fast food-ul. Eram grasa pentru ca mancam dulciuri”.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Alimente care taie pofta de mancare! Include-le neaparat in dieta!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies