Soţia lui Adrian Minune, apariţie spectaculoasă la o petrecere! Transformarea ei este uriaşă! Nu o mai recunoşti! FOTO EXCLUSIV!

Soţia lui Adrian Minune, apariţie spectaculoasă la o petrecere! Transformarea ei este uriaşă! Nu o mai recunoşti! FOTO EXCLUSIV!
Soţia lui Adrian Minune, apariţie spectaculoasă la o petrecere! Transformarea ei este uriaşă! Nu o mai recunoşti! FOTO EXCLUSIV!

Soţia lui Adrian Minune, apariţie spectaculoasă la o petrecere! Transformarea ei este uriaşă!

Soţia lui Adrian Minune, Cati Simionescu, este o prezenţă discretă care a stat mereu în umbra celebrului ei partener de viaţă. Asta nu înseamnă însă că protagonista noastră nu este o femeie puternică.

Citeste si: Ce cadou a primit Adi Minune de ziua lui! Cântărețul a împlinit 45 de ani!

Jumătatea îndrăgitului artist a reuşit să-şi ţină mereu familia unită în momente grele, iar de ceva timp liniştea şi fericirea s-au aşternut peste cei dragi ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ei bine, deşi nu a fost niciodată genul de reprezentantă a sexului frumos care să-şi petreacă toată ziua în saloanele de înfrumuseţare, înainte de evenimentele importante Cati Simionescu se pregăteşte temeinic şi străluceşte la braţul soţului ei.

Soţia lui Adrian Minune, apariţie spectaculoasă la o petrecere! A atras toate privirile! 

Iar la ultima petrecere, unde a fost naşă de botez, partenera de viaţă a lui Adi Minune a atras toate privirile. A purtat o rochie elegantă, provocatoare, iar sufletul ei pereche nu şi-a luat niciun minut privirea de la ea.

Citeste si: Cum și-a dus Carmen Minune fetița acasă! Imagini de senzaţie din camera copilașului!

Adrian Minune şi soţia lui au botezat-o, zilele trecute, pe micuţa Ingrid Katherina Maria, fetiţa cunoscutului designer de lenjerie intimă Cristina Oae.

Botezul fastuos a fost găzduit de un centru de evenimente de lux şi a reunit o mulţime de celebrităţi din România.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

A ținut o dietă strictă timp de șase luni, dar în loc să slăbească s-a îngrășat și mai tare! Tânăra s-a dus la un control, iar medicii au avut un șoc când au văzut ce avea fata în burtă

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies