Soția lui Șerban Copoț a devenit mamă pentru a treia oară: „Suntem tare mândri de tine”

Serban Copot si sotia
Serban Copot si sotia sa au devenit parinti din nou

Prezentatorul TV a dezvăluit cât de fericit este, după ce soția sa i-a dăruit o fetiță frumoasă și sănătoasă.

Bucurie de nedescris pentru familia lui Șerban Copoț. Soția sa a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, în urmă cu puțin timp. Vedeta a făcut prima declarație pe contul său de Instagram.

Astăzi, soția lui Șerban Copoț a devenit mamă pentru a treia oară, iar micuța este sănătoasă și extrem de frumoasă, după cum mărturisește prezentatorul TV.

Citeste si: Antonia și Vincenzo Castellano au divorțat oficial. Primele declarații

Soția lui Șerban Copoț a născut
Soția lui Șerban Copoț a născut azi[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

„Gata! 🥰🤗🥳🥳🤗🥳🤗🥳🥳🤗La ora 07.40 iubită mea soție a adus pe lume o fetița sănătoasă și frumoasă. Suntem tare mândri de tine mami și te iubim nespus. Sunt copleșit de emoție și recunoștință de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să nu întâlnim.

Ești o mamă de vis, blândă, caldă, oricând gata de sacrificii pentru familia ei. În astfel de moment, noi bărbați ne dăm seama cat de puternic sunteți voi femeie și această metamorfoză numită naștere va transforma în ceva ce noi nu o sa fim și nici nu o să înțelegem niciodată pe deplin- MAMA. Inchin un pahar in cinstea tuturor mamelor si inchei prin a spune ca "Meseria de mamă este cea mai grea și mai nobilă dintre toate meseriile pământului".

PS Abia aștept să vă aduc acasă, iubitele mele. 🤗🥰🤗# familie👨‍👩‍👦‍👦👼”, a scris Șerban pe contul său de Facebook.

Șerban Copoț, în culmea fericirii când a aflat că va avea o fetiță

În luna iulie, prezentatorul TV a dezvăluit că familia sa se mărește.

Citeste si: Ramona Bădescu este în doliu! Tatăl ei a murit din cauza Covid-19

„Mă bucur foarte mult. Știam de ceva timp, dar am preferat să fim siguri că totul este ok și că sarcina e suficient de avansată și putem sta liniștiți. M-am simțit în al nouălea cer. Fiecare copil este un dar de la Dumnezeu și mai ales că acum am doi băieți, o să vină și o fetiță, zici că am calculat treaba asta. Ne bucurăm de lucrurile astea ca orice om normal.”,

a dezvăluit prezentatorul Tv în cadrul unui interviu.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Răzvan Simion a fost testat pentru Covid-19: „Am avut febră puternică”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies