Soția lui Ștefan Stan, luată cu salvarea de acasă la două săptămâni după ce a născut! Ce spune artistul : „Soția mea nu e bine...”

Ștefan Stan, despre starea de sănătate a soției lui
Ștefan Stan, despre starea de sănătate a soției lui

Momente dificile în familia lui Ștefan Stan! Soția lui a fost luată cu ambulanța de acasă, după două săptămâni de la naștere!

Ștefan Stan traversează acum momente foarte dificile, după ce soția lui, Simona, a fost luată de acasă cu salvarea, la doar două săptămâni după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță minunată care a primit nota 10 din partea medicilor. Artistul a declarat, în urmă cu scurt timp, că stările prin care trece partenera lui de viață ar putea fi din cauza operației de cezariană.

Citeste si: Ștefan Stan, noi detalii despre viața cu doi copii! Artistul este în al nouălea cer: „S-a umplut casa de fericire și gălăgie”

Ștefan Stan, despre starea de sănătate a soției lui
Ștefan Stan, despre starea de sănătate a soției lui[Sursa foto: Instagram]

Ștefan Stan, despre starea de sănătate a soției lui

În urmă cu două săptămâni, Simona Stan a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Tânăra a născut înainte de termen, la 38 de săptămâni, dar lucrurile au funcționat ca la carte, nu au existat complicații, iar ea și fetița s-au simțit foarte bine și nu au arătat semne cum că ceva nu

ar mai fi în regulă. Din nefericire, astăzi, Simona s-a simțit foarte rău și a fost dusă cu salvarea la spital.

„Suntem pe drum spre spital. Avem probleme, nu știu ce s-a întâmplat. Soția mea nu e bine, chiar nu e bine”, a declarat Ștefan Stan, în exclusivitate, pentru  WOWbiz.ro.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Simona va fi supusă unor investigații medicale imediat ce va ajunge la spital, pentru a se afla cauza pentru care se simte atât de rău.

Citeste si: Ștefan Stan, tătic pentru a doua oară! Mesajul emoționant publicat de soția lui, Simona: „Sunt cea mai fericită!”

Ștefan Stan, despre starea de sănătate a soției lui
Ștefan Stan, despre starea de sănătate a soției lui[Sursa foto: Instagram]

Soția lui Ștefan Stan a fost infectată și cu noul coronavirus

Ștefan Stan și soția lui au fost depistați pozitiv cu Covid-19 în luna aprilie, anul trecut, iar la acel moment artistul era de părere că au luat virusul din spital. Simona a fost internată în spital cu fiica lor pentru că avea probleme de sănătate la o lună de la naștere. 

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

„După ce s-a născut Elif, la o lună a avut problema cu refuxul și a trebuit să stea fetița în spital cu Simona, și de acolo a venit cu carcaletele ăsta de virus. Nu avea de unde să-l ia. Eu nu am ieșit afară. La magazin mergeam la colț.

Am făcut amândoi febră, 38.7 eu și 39,7 ea. Eu am răcit la cap, ea avea gâtul roșu.

Am dat cu carmol, apă fierbinte, ampicilină. Ne-am pus pe picioare în două zile. După o săptămână nu mai avea gust, tăia ceapa și nu lăcrima.

Au venit niște medici acasă, am niște prieteni, ne-au consultat. Nu ne-am mai dus la spital”, spunea Ștefan Stan atunci.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Gina Pistol se confruntă cu probleme serioase de sănătate! Iubita lui Smiley cere ajutorul fanilor: „Mă dor foarte tare! Ce să fac?”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Mara Bănică a născut! Vedeta a adus pe lume o fetiță chiar de ziua mamei sale: „Un cadou mai frumos nu cred că s-ar fi potrivit”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies