Soțul Andreei Tonciu, atacat cu cuțitul în trafic: „În ce lume trăim?”

Soțul Andreei Tonciu
Soțul Andreei Tonciu atacat

Soțul Andreei Tonciu a fost atacat în urmă cu puțin timp în plin trafic. Ambulanța a sosit de urgență la fața locului!

Clipe cumplite pentru Andreea Tonciu. Finalista de la Bravo, ai stil! Celebrities a trăit momente de groază. Ea și soțul se aflau în trafic, alături de micuța lor, atunci când au fost atacați în trafic.

Ceea ce trebuia să fie o zi fericită pentru cei trei s-a transformat într-o adevărată tragedie. Soțul Andreei Tonciu, Daniel, a fost lovit cu un cuțit  de un necunoscut și a avut nevoie de îngrijirea medicilor.

Vizibil șocată de ce s-a întâmplat, Andreea Tonciu a povestit pe contul său de Instagram ce a pățit și a lansat un strigăt de ajutor, pentru ca așa ceva să nu se mai întâmple.

Andreea Tonciu si fetita sa
Andreea Tonciu si fetita sa, Rebeca[Sursa foto: Instagram]

„Deci, în 2020, mergi cu mașina în trafic și te ia lumea la bătaie. Deci, te ia lumea la bătaie efectiv. Și ne atacă cu cuțite! În ce lume trăim, fraților, unde suntem noi? În junglă? Oameni din ăștia nebuni!.

Mi-a atacat soțul, eram cu copilul în mașină! Deci nu este posibil așa ceva! Nu e posibil așa ceva!”, a spus Andreea Tonciu, vizibil afectată de ce s-a întâmplat!

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

 

Andreea Tonciu i-a cerut scuze lui Maurice Munteanu: „Îmi dau seama că am făcut o mare greșeală”

 

Andreea Tonciu a decis în marea finală Bravo, ai stil! Celebrities să îi ceară scuze lui Maurice Munteanu, după ce l-a atacat în mediul online.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Sunt o fire foarte vulcanică. Vreau ca în seara aceasta să-mi cer scuze în fața domnului Munteanu, recunosc că am greșit. Și de fiecare dată când mă uit la emisiune și văd că faceți glume, îmi dau seama că am făcut o mare greșeală”, a spus Andreea Tonciu în Marea Finală „Bravo, ai Stil! Celebrities”.

Citeste si: Alexandra Ungureanu este câștigătoarea “Bravo, ai stil! Celebrities”!  Concurenta i-a cucerit pe telespectatorii care au ales-o, prin vot direct, în cadrul Galei de aseară, drept cea mai stilată celebritate din România

Maurice i-a spus cu zâmbetul pe buze că scuzele îi sunt acceptate și că nu a fost supărat pe ea pentru ceea ce a scris și declarat vedeta în online.

Andreea Tonciu a ținut să le mulțumească tuturor pentru că i-au fost alături. „Vă mulțumesc mult pentru tot! Sunt foarte fericită că sunt în top 3. Mi-am dorit foarte mult asta. Vă mulțumesc în primul rând vouă, celor de acasă, celor care stiu că m-au votat neîncetat”, a spus Andreea Tonciu înainte să afle că va părăsi competiția „Bravo, ai Stil! Celebrities”.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Pepe și Raluca Pastramă se împacă?! Unde au fost surprinși cei doi?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies