„Soțul m-a surprins cu un moment romantic printre rafturile cu caserole!” Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, tandrețuri în public! Nu s-au mai putut abține și au dat frâu liber sentimentelor!

„Soțul m-a surprins cu un moment romantic printre rafturile cu caserole!” Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, tandrețuri în public! Nu s-au mai putut abține și au dat frâu liber sentimentelor!
„Soțul m-a surprins cu un moment romantic printre rafturile cu caserole!” Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, tandrețuri în public! Nu s-au mai putut abține și au dat frâu liber sentimentelor!

Mădălin Ionescu și-a suprpins soția cu un gest neașteptat în magazin. Cei doi au avut parte de un moment intim în fața tuturor.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de mulți ani și au o familie frumoasă cu care se mândresc. De-a lungul timpului, cei doi soți și-au exprimat public iubirea unul față de celălalt, fără să țină cont de părerile celor din jur.

De data aceasta, însă, Mădălin Ionescu a făcut un gest de-a dreptul neașteptat într-un spațiu public, chiar în fața camerelor de filmat.

Mădălin Ionescu nu s-a putut abține și a avut un moment intim cu Cristina Șișcanu, în văzul tuturor

Citește și: „A avut o copilărie grea și a crescut la casa de copii. M-a îndemnat să iau decizii mai toxice. A făcut foarte multe sacrificii pentru noi.” Mădălin Ionescu și-a deschis sufletul în mediul online

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, tandrețuri în public! Nu s-au mai putu abține și au dat frâu liber sentimentelor!

Cristina Șișcanu este foarte activă pe rețele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online. De data aceasta, vedeta a plecat alături de soțul său la cumpărături, acolo unde Mădălin Ionescu a surprins-o cu un gest tandru în văzul tuturor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În timp ce prezentatoarea căuta caserole pentru păstrat mâncarea, soțul ei s-a dus hotărât la ea și a sărutat-o pasional, fără să își dea seama că era și camera de la telefon pornită. Momentul de tandrețe dintre cei doi a fost văzut de toată lumea.

„Am mers să cumpăr niște caserole de la supermarket… soțul m-a surprins cu un moment romantic printre rafturile cu caserole … apoi a dispărut … nu îl mai găseam.

, a spus Cristina Sișcanu pe contul ei oficial de Facebook. 

Cristina Șișcanu, criticată dur în mediul online

Citește și: „Soția este ocupată cu filmatul. Pe ea nu am văzut-o să facă ceva prin casă!” Cristina Șișcanu a fost judecată dur de către internauți, după ce a postat un clip video

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, tandrețuri în public! Nu s-au mai putu abține și au dat frâu liber sentimentelor!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Tot în cadrul aceluiași videoclip de pa pagina sa de Facebook, Cristina Șișcanu a mărturisit că în timpul săptămânii nu are timp să gătească, iar de aceea apelează la mama și la soacra sa pentru a le oferi mâncare gătită.

„Am venit să iau niște caserole pentru că, recunosc, în timpul săptămânii nu prea mă ocup pentru că nu am timp. Ne ajută bunicile.

Vreau să iau caserole ca să putem lua mâncare de la ele.”, a spus vedeta pe Facebook.

Astfel, gurile rele s-au grăbit să o judece pe prezentatoare pentru faptul că nu se implică în activitățile casnice.

Ziua este de 24h pentru fiecare, depinde de organizare/ Dacă n-ai timp pentru copii să faci mâncare măcar nu pune așa video/ Bunicii au o vârstă și e cazul să gătești și tu/ Să stai pe telefon toată ziua poți, să faci mâncare nu ai timp! Dacă ai mai lăsa filmatul ai avea timp și să

gătești la familie. ”, sunt doar o parte dintre comentariile pe care Cristina Șișcanu le-a primit la videoul respectiv.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Să vă fie de bine. Să fie într-un ceas bun. Meritați să fiți fericiți” Dinu Maxer nu se mai ascunde! La scurt timp după ce și-a oficializat relația cu Magdalena Chihaia, a făcut anunțul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies