Spaghetele cu chiftele si sos de rosii se pot prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă
Rețetă de spaghete cu chiftele și sos de roșii
Rețeta delicioasă de spaghete cu chiftele și sos de roșii, absolut minunate, se prepară în doar 5 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă de spaghete cu chiftele și sos de roșii este de 30 de minute
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Timp de preparare - o ora
Timp total - o ora si 30 de minute
Rețeta de spaghete cu chiftele și sos de roșii este pentru 2 persoane
Ingrediente – spaghete cu chiftele și sos de roșii
- 600 g de carne tocată
- un cățel de usturoi
- 2 gălbenușuri de ou, la temperatura camerei
- 6 linguri de pesmet
- 70 g de unt, la temperatura camerei
- Sare
- piper negru măcinat
- 400 ml de suc de roșii
- 2 cepe
- Oregano
- Busuioc
- 400 g de spaghete
Înainte
de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 2 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!Citește și: Supă cremă de conopidă. Descoperă secretul unei supe creme perfecte, o explozie de arome și nutrienți!
Mod de preparare - spaghete cu chiftele și sos de roșii
- În primul și în primul rând, tot ce trebuie să facem pentru această delicioasă rețetă de spaghete cu chiftele și sos de roșii, este să începem prin a prepara carnea.
- Continuăm să amestecăm foarte bine ingredientele, direct cu mâna, iar ulterior vom începe rând pe rând să modelăm chiftelele noastre delicioase. În continuare, vom avea nevoie de o tigaie de dimensiuni mai mari în care vom adăuga 1/2 din cantitatea de unt, la temperatura camerei pe care am menționat-o în ingrediente, și le vom prăji astfel încât să se rumenească, după bunul plac.
- În restul de unt, după ce am călit chifteluțele, vom căli și ceapa pe care am tăiat o mărunt în prealabil, iar ulterior după ce am călit o vom adăuga și 400 ml de suc de roșii, oregano și busuioc după gust, ingrediente care se vor amesteca împreună. Ulterior, în sosul rezultat vom adăuga și chiftelele pe care le-am rumenit deja, iar dacă sosul nu știu este mult prea gros vom adăuga puțină apă peste acesta, iar chifteluțele se lasă în tigaie timp de aproximativ 40 de minute.
- În acest interval de timp, vom avea nevoie de o oală de dimensiuni mai mari, pe care o vom umple cu apă și vom adăuga un praf de sare, pentru ca ulterior să adăugăm și 400 g de spaghete, pe care le vom fierbe conform indicațiilor de pe ambalaj.
- După ce toate ingredientele rețetei sunt gata, vom așeza spaghetele pe farfurie, iar ulterior vom adăuga și sos ul nostru rezultat din tigaie, peste care vom adăuga și chifteluțele noastre delicioase, iar rețeta de astăzi este gata de servit. Poftă bună!
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.
Citește și: Înghețată cu ciocolată. Răcorește-te și tu, chiar la tine acasă!