Spaghetele cu legume se pot prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de Spaghete cu legume.
Rețetă de Spaghete cu legume
Rețeta delicioasă de Spaghete cu legume, absolut minunate, se prepară în doar 4 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă de Spaghete cu legume este de 30 de minute
Timp de preparare – 30 de minute
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Timp total – o ora
Rețeta de Spaghete cu legume este pentru 2 persoane
Ingrediente – Spaghete cu legume
- 200 g spaghete, după preferințe
- 200 g broccoli
- 200 g roșii cherry
- 20 de măsline fără sâmburi, după preferințe
- 2 linguri de capere în oțet
- ulei
- 3 căței de usturoi
- sare
- Piper negru măcinat
- pătrunjel
Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 2
persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!Mod de preparare- Spaghete cu legume
- În primul și-n primul rând, tot ce trebuie să faceți pentru această rețetă delicioasă de spaghete cu legume, este să începem prin a pune spaghetele la fiert, într-o oală de dimensiuni potrivite, în care am adăugat apă și sare, după gust, spaghete pe care le vom fierbe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- În momentul în care spaghetele noastre sunt fierte, le vom strecura și le vom pune într-un bol de dimensiuni potrivite, pentru a le amesteca cu puțin ulei.
- În continuare, tot ce trebuie să facem este să tăiem mărunt usturoiul, pentru ca ulterior să îl punem la călit, într-o tigaie de dimensiuni mai mari, în care am adăugat puțin ulei, în prealabil. Usturoiul se călește timp de doar 1 minut, la foc mic, pentru ca ulterior să adăugăm și buchețelele de broccoli rupte în prealabil, un praf de sare, dar și un pahar de apă. Toate aceste ingrediente se vor fierbe, până va scădea apa, iar apoi se va lăsa la răcit.
- După acest interval de timp, vom amesteca pastele cu broccoliul, măslinele fără sâmburi, roșiile cherry, tăiate în jumătăți, în prealabil, caperele în oțet, la care vom adăuga și piper negru măcinat, dar și sare și ulei, în cazul în care mai este nevoie. Rețeta este gata de servit, rece, cu pătrunjel deasupra. Poftă bună!
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.
Citește și: Mini tarte cu vanilie, afine și zmeură. O rețetă delicioasă pentru a savura vara în fiecare mușcătură!