O portie de paste italienesti de cea mai buna calitate sunt si mai gustoase cu doar cateva ingrediente delicioase, printre care si celebrele rosii uscate.
Ingrediente:
• 400g Spaghetti
• 6 linguri ulei de masline extra virgin
• 2 catei usturoi curatati si tocati
• 800g rosii din conserva scurse, tocate si pasate
• 3 linguri capere in sare, inmuiate in apa
• 1 ardei iute (chili), curatat de seminte si feliat subtire
• 85g masline negre fara samburi
• 10 fire patrunjel
• 6 fileuri ansoa in ulei
Mod de preparare:
Incinge uleiul intr-o tigaie medie.
Intre timp, pune la fiert spaghetele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Toaca patrunjelul si fileurile de ansoa. Adauga-le in sosul cu rosii si gateste totul inca 2 minute. Condimenteaza cu sare si piper.
Scurge pastele fierte si adauga-le in sosul cu rosii. Amesteca timp de 1 minut. Serveste-le decorate cu frunze de patrunjel.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro