Speak a mărturisit cât îi costă pe artiștii din România, un videoclip muzical

Speak a mărturisit cât îi costă pe artiștii din România, un videoclip muzical
Speak a mărturisit cât îi costă pe artiștii din România, un videoclip muzical

Speak este foarte activ pe rețelele de socializare. Artistul postează foarte des filmulețe în care dezbate anumite subiecte cu urmăritorii săi, sau în care le povestește ce se întâmplă în viața lui. Recent, cântărețul a vorbit despre industria muzicală, explicând cât de greu poate fi să creezi un videoclip muzical.

Mai mult, Speak a mărturisit la ce sume pot ajunge costurile unui astfel de proiect.

E groasă cu clipurile astea” De ce este Speak supărat

cat castiga speak din muzica
Cât câștigă Speak din muzică[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: "Cu poza asta “ți-ai dat cu stângul în dreptul”, mai pe scurt ţi-ai adus aminte de tinerețe.” Cristina Șișcanu a stârnit un val de reacții negative, după ce a postat o fotografie din vacanță

Speak este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din țară. În ultimul timp, vedeta a dezvoltat mai multe proiecte profesionale, pe lângă muzica pe care o creează. Cântărețul s-a filmat de mai multe ori, în timp ce își spunea supărările, în mediul online. Recent, artistul le-a explicat fanilor lui de ce este nervos. Se pare că Speak este deranjat de modul în care unii oameni, necunoscători, își dau cu părerea despre industria muzicală.

„E groasă cu clipurile astea, cu artisticăraia. E groasă cu muzica la noi. O să vă povestesc eu ce înseamnă, care sunt costurile, care sunt alea...Mi-e ciudă, dar nu mi-e ciudă pe costuri, ci mi-e ciudă pe ăștia care comentează Bine dom'le că ești cântăreț, Clipul ăsta trebuia făcut nu știu cum. Pe ăștia mi-e ciudă, nu pe oamenii care cer banii contra unor prestări servicii.

E normal. Sunt fiert.", a declarat Speak.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„De asta cerem atât la concerte sau pentru o reclamă." Speak a mărturisit cât costă un clip muzical

speak reactii pe internet
Ce reacții a avut Speak pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Mi-au verificat borseta” Cum a trecut Codin Maticiuc de controalele de la Neversea 2022

În continuare, cântărețul a dezvăluit cât de greu le este artiștilor în carieră. Cu toate că pare că aceștia câștigă sume enorme din proiectele lor, vedetele scot foarte mulți bani din buzunar pentru un clip sau o melodie. Speak a explicat că un videoclip muzical costă foarte mult, iar câștigul ar trebui să fie pe măsură. Mai mult, cântăreții se bazează pe vizualizări, pentru a își diminua investiția. De asemenea, vedetele trebuie să cheltuiască mulți bani pentru întreținerea lor, pentru aspectul fizic și pentru vestimentație.

„Apropo de muzică. Băieții care nu sunt mulțumiți, care nu apreciază, haideți să vă zic cât ne costă pe noi niște clipuri și niște producții. De ordinul zecilor de mii. O singură piesă, un clip. Zeci de mii. Nu ne dăm bogați, că nu suntem, nu ne dăm cunoscători, dar când îți vine un buget de zeci de mii te întrebi cum faci să nu pierzi banii.

Ca să înțelegeți: dacă un clip costă 20 de mii, cu tot cu taxe, acel clip trebuie să facă minim 20 de milioane de vizualizări. Deja, după vreo 3 milioane, piesa este considerată hit.(...) De asta cerem atât la concerte sau pentru o reclamă.", a explicat Speak.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

speak si stefania
Speak și Ștefania[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Berea se va scumpi de la 1 august! Cu cât vor plăti românii mai mult un singur pahar sau o halbă

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Abia așteaptă să vină la nuntă”. Cum au reacționat copiii Adrianei Bahmuțeanu după ce au aflat că mama lor s-a logodit

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies