Speak și Ștefania, anunțul momentului! Cine i-a dat de gol pe artiști: „Așteaptă un copil. În exclusivitate vă spun”

Speak și Ștefania

Speak și Ștefania

Nimeni nu se aștepta la o asemenea veste! Speak și Ștefania au decis să facă pasul cel mare?

Speak și Ștefania, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri de la noi, au plecat într-o vacanță de vis în Bali, însă lucrurile au luat o întorsătură total neașteptată și deloc plăcută. Tinerii au făcut teste PCR care au ieșit, din păcate, pozitive, astfel că au fost nevoiți să stea în carantină, în camera de hotel, nu mai puțin de șapte zile. Din fericire, cei doi se simt bine și nu au dezvoltat forme grave de boală, însă condițiile de la cazare nu sunt deloc pe placul lor.

Experiența celor doi a devenit, se pare, un subiect de glumă pentru Codin Maticiuc, bunul lor prieten, care mărturisește că a găsit soluția pentru ei.

Citeste si: Cristina Ștefania este însărcinată? Iubita lui Speak, cu burtica la vedere

Speak și Ștefania
Speak și Ștefania[Sursa foto: Instagram]

Codin Maticiuc: „Bine ai venit în club, tati”

După ce a aflat că Speak și Ștefania sunt nevoiți să stea în carantină timp de șapte zile, Codin Maticiuc nu s-a mai putut abține și a făcut o afirmație la InstaStory care a uimit în adevăratul sens

al cuvântului pe toată lumea. Omul de afaceri a dat de înțeles că cei doi urmează să devină părinți! Chiar dacă totul a fost spus în glumă, acesta l-a sfătuit pe artist să se gândească totuși la acest pas.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Speak și Ștefania așteaptă un copil.

În exclusivitate vă spun. Clar, nici ei nu știu, dar ce să facă, pentru că sunt în izolare.  Cred că e a zecea zi de izolare, și cine știe cât mai au de stat într-o cameră de hotel. Net au de curând..Păi, băi Speak, acum e momentul. Dacă nu faceți acum.. Bine ai venit în club, tati", a spus Codin Maticiuc pe pagina lui de Instagram. 

Citeste si: Speak și Ștefania, detalii despre căsătorie! Care sunt planurile celor doi: „Să se termine nebunia...” Artistul vrea să fie tată de băieţi

Speak și Ștefania
Speak și Ștefania[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Speak și Ștefania, nemulțumiți de condițiile hotelului în care sunt carantinați

Cu toate că unitatea în care au fost carantinați face parte dintr-un top al hotelurilor de izolare, iar cei doi stau acum într-o cameră foarte frumoasă cu terasă mare, condițiile nu par să fie la fel de bune. Artistul s-a arătat total nemulțumit de camera în care se află, dezvăluind chiar că într-o noapte a fost nevoit să doarmă cu masca pe față din cauza mucegaiului.

„Deși pare că suntem în izolare, nu suntem, suntem afară. Putem ieși pe o terasă, au și o piscină aici, dar nu poți să faci baie.(...) E bine pentru că putem ieși pentru că în cameră nu se poate sta. Eu de când am intrat aseara în cameră mi s-a înfundat nasul, mă doare gâtul, e un mucegai, ceva de nedescris. Am dormit cu mască toată noaptea.(...)

Acest hotel este top trei hoteluri de izolare și am ales cea mai scumpă, cea mai frumoasă cameră.”, a mai spus Speak pe Instagram.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Speak și Ștefania sunt puși pe schimbări majore! Cei doi se mută în casă nouă: „Mă gândesc cu groază..."

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

UPDATE Bacalaureat 2024 proba scrisă la Limba și literatura română: Acestea sunt subiectele de azi pentru profilul real

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies