Speak și Ștefania sunt puși pe schimbări majore! Cei doi se mută în casă nouă: „Mă gândesc cu groază..."

Speak și Ștefania sunt puși pe schimbări majore! Cei doi se mută în  casă nouă: „Mă gândesc cu groază...
Speak și Ștefania sunt puși pe schimbări majore! Cei doi se mută în casă nouă: „Mă gândesc cu groază..."

Nu aduce anul ce îți aduce ceasul! Speak și Ștefania se mută în casa visurilor lor!

După o despărțire răsunătoare cu Adelina Pestritu, Ștefan Sprianu cunoscut publicului larg de Speak, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ștefania.

Cu o diferență de 10 ani între ei, cei doi artiști au fost la un pas să câștige o competiție de succes. Tot în același show de televiziune, acesta a cerut-o de soție pe Ștefania. Sunt urmăriți de sute de mii de urmăritori pe conturile de socializare și fanii mereu sunt curioși în privința lucrurilor care se întâmplă în viața lor.

Indiferent dacă au o zi mai puțin plăcută Speak și Ștefania mereu creează o atmosferă plăcută pentru cei care le urmăresc orice pas. Într-o postare recentă pe contul ei de socializare, Ștefania a realizat un anunț ce i-a surprins pe mulți fani ai lor.

Surpriza a venit prin prisma faptului că Speak și Ștefania se vor muta în casă nouă și au împărtășit cu ceilalți entuziasmul și bucuria acestei mutări: „Nu-mi vine să cred că ne mutăm.

Sunt super fericită și abia aștept să vă arăt noul loc în care ne mutăm. Mă gândesc cu groază că trebuie să mă ocup de toate hainele astea să le mut. Am de mutat multe alte chestii. Suntem atât de “haos” cu timpul pentru că vrem să facem multe alte lucruri în următoarea perioadă.”, a spus Ștefania pe Instagram.

Citeste si: Speak și Ștefania s-au despărțit?! Ce au observat fanii?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Speak și Ștefania s-au căsătorit în secret?! Cum s-au dat de gol

Chiar dacă este implicați în multe proiecte, care îi solicită foarte mult din punct de vedere al timpului și a gestionării sarcinilor, la care se mai adaugă și antrenamentele la sală, Ștefania a specificat: „Ne-am hotărât deodată că vrem să ne mutăm și acum suntem în mutare.

Încerc să nu ratez nicio zi de sală, dar nu mă plâng. Mă plâng doar că mi-aș dori să am mai mult timp, ziua să aibă mai multe ore.”, a mai spus artista.

Pentru că sunt tineri și au mereu o energie bună, Speak și Ștefania fac față cu brio provocărilor ce apar în viața lor cotidiană.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STEFANIA (@cristinaa.stefaniaa)



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Speak și Ștefania s-au căsătorit în secret?! Cum s-au dat de gol

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies