Specialist în microbiologie, anunț despre vaccinul anti-Covid-19: „Vă recomand cu tărie să vă abțineți...”

Vaccinul anti-Covid
Vaccinul anti-Covid vine cu avertismente clare

Ce spune un cunoscut specialist în microbiologie despre vaccinul anti-Covid-19. Ce trebuie să facă cei care se vaccinează.

Vești de ultimă oră despre vaccinul anti-Covid-19. Cei care se vaccinează împotriva COVID-19 ar trebui să evite consumul de alcool, fiindcă poate reduce răspunsul imun al organismului, transmite New Scientist.

„Vă recomand cu tărie să vă abțineți de la alcool timp de trei zile după fiecare injecție”, a declarat Alexander Gintsburg, șeful Centrului Național de Epidemiologie și Microbiologie Gamaleya din Moscova.

Omul de știință a făcut acest avertisment pentru toate vaccinurile anti-Covid-19 și a vaccinurilor în general.

Specialistul Alexander Gintsburg susține că un pahar cu vodcă suprimă producția de anticorpi.

Citeste si: Doctorul Anthony Fauci, avertisment: Nu te vaccina anti-COVID dacă suferi de această afecțiune

„Este important să înțelegem că consumul excesiv de alcool poate reduce semnificativ imunitatea și, prin urmare, reduce eficacitatea vaccinării.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Acest lucru este valabil nu numai pentru Sputnik V, ci pentru orice alt vaccin”, a mai adăugat el, potrivit newscientist.com.

Citeste si: O nouă tulpină a virusului COVID-19 face ravagii în Marea Britanie. Cât de periculoasă este

Un alt specialist a anunțat că cei care consumă alcoo l au mai multe probleme, funcția imunitară slabă fiind una dintre ele:

„Cei care beau mult au multe probleme, iar funcția imunitară slabă este una dintre ele”, a declarat Eleanor Riley de la Universitatea din Edinburgh, Marea Britanie.

Ce avertisment au primit rușii care fac vaccinul anti-Covid-19

În plus, și Tatiana Golikova, vicepremierul Rusiei, a vorbit despre eficacitatea vaccinului Sputnik V, dar și despre interdicțiile pe care trebuie să le respecte pacienții după ce vor fi imunizați.

Vaccinul anti-Covid
Vaccinul anti-Covid-19 vine cu avertismente[Sursa foto: PixaBay]

Pacienții care se vor vaccina împotriva noului coronavirus, trebuie să știe că nu au voie să consume alcool sau droguri în decurs de 42 de zile de la administrarea primei doze. În caz contrar, vaccinul nu mai are nicio șansă de a-și face efectul.

„Persoanele vaccinate ar trebui să evite locurile publice şi să renunţe la consumul de droguri şi alcool, care ar putea suprima sistemul imunitar, în primele 42 de zile după ce s-a aplicat prima dintre cele două doze”, a declarat zilele trecute vicepremierul Rusiei despre vaccinul anti-Covid-19.

Sursa: newscientist.com.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Klaus Iohannis, despre noul prim-ministru: "E prima ţintă..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies