Specialistul Kfetele.ro, Ioan Burculet: Octombrie, luna schimbarilor pentru Romania? (abordare astrologica)

Specialistul Kfetele.ro, Ioan Burculet: Octombrie, luna schimbarilor pentru Romania? (abordare astrologica)
Specialistul Kfetele.ro, Ioan Burculet: Octombrie, luna schimbarilor pentru Romania? (abordare astrologica)

Din punct de vedere astrologic manifestarea revolutiei lunare pentru intervalul care urmeaza va aduce Romania intr-un punct in care independent de vointa noastra Destinul va favoriza o serie de schimbari vizibile si ireversibile.

Nemultumirile minerilor si un accident in acest sector care va avea direct corespondent cu subteranul, galeriile, alunecarile de teren. Evident de la inceputul lunii octombrie si pana in ziua de 13 Octombrie a.c. fenomenele meteorologice vor fi extreme. Romania se poate confrunta cu valuri de caldura, inundatii, vant puternic si intensificarea miscarilor seismice dupa cum bine am mentionat si in previziunile anului 2019 pentru Romania.

O alta patura sociala, este vorba de transportatori si nu numai, tot ceea ce inseamna si se reflecta prin comunicare si mijloace de comunicare, posta, metroul, sidicatele din aceste sectoare de activitate vor fi nemultumite si pot bloca cu usurinta actiunile si activitatile in Romania.

Schimbarile vizibile in ceea ce inseamna finantele, castigurile si salariile pentru populatia tarii, imprumuturile si taxele majorate, aspecte care in prima parte a lunii vor contribui la nemultumirea populatiei dincolo de toate promisiunile facute si alte aspecte care isi vor dori sa echilibreze situatia de moment, insa nu se va reusi acest lucru. istoria practic nu se repeta, insa aspectele la acest capitol pot fi mult mai negative.

Intervalul cel mai important ca forma de manifestare va incepe sa se declanseze din 13 Octombrie a.c. cand nemultumirile vor fi vizibile si bataliile se vor muta in scena politicului, unde atat institutia prezidentiala poate avea de pierdut in imagine si la polul opus in mod deosebit Guvernul Romaniei, care va trece printr-o serie de forme ale manifestarilor vizibile si cu pasi marunti dar siguri, va incepe sa se transforme in factor destabiliziator.

Citeste mai mult aici



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ioan Burculet, specialistul Kfetele.ro in ASTROLOGIE si PREVIZIUNI. Ce este Destinul? Cum aflam scopul nostru in viata

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies