„Sper că am și eu personalitatea mea și că nu sunt doar o copie și un imitator!” Tudor Furdui Iancu, despre avantajele și dezavantajele de a fi copilul lui Nicolae Furdui Iancu

„Sper că am și eu personalitatea mea și că nu sunt doar o copie și un imitator!” Tudor Furdui Iancu, despre avantajele și dezavantajele de a fi copilul lui Nicolae Furdui Iancu
„Sper că am și eu personalitatea mea și că nu sunt doar o copie și un imitator!” Tudor Furdui Iancu, despre avantajele și dezavantajele de a fi copilul lui Nicolae Furdui Iancu

Tudor Furdui Iancu a vorbit despre presiunea care se află pe umerii lui pentru simplul fapt că este fiul lui Nicolae Furdui Iancu.

Nicolae Furdui Iancu este un nume mare al muzicii populare românești, fiind un artist de renume din Ardeal, care duce mai departe repretoriul moților, atât pe scenele țării, cât și în afara ei. Astfel, interpretul de muzică populară se bucură de un succes considerabil din punct de vedere profesional, reușind de-a lungul timpului să câștige inimile publicului, atât prin intermediul talentului său muzical, cât și prin felul său de a fi, dar și prin intermediul aspectului său fizic.

De aceea, Nicolae Furdui Iancu este considerat unul dintre cei mai chipeși interpreți de muzică populară de la noi din țară.

Din punct de vedere personal, artistul se poate lăuda cu doi copii, un băiat și o fată, amândoi moștenind talentul muzical al tatălui lor. Invitat în cadrul unei emisiuni, Tudor Furdui Iancu, fiul artistului a vorbit despre povara grea care a fost pusă pe umerii săi pentru simplul fapt că este fiul lui Nicolae Furdui Iancu.

Tudor Furdui Iancu, pe urmele tatălui său

Citește și: „Când ne creștem copiii în locuri din astea înguste, ar fi bine ca măcar în vacanțe să îi ducem la țară. Aerul este mult mai curat.” Nicolae Furdui Iancu, despre beneficiile locuințelor la țară

Tudor Furdui Iancu, despre avantajele și dezavantajele de a fi copilul lui Nicolae Furdui Iancu
Tudor Furdui Iancu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Ce să fac la sală? Mai bine muncesc la mine pe tarla.” Nicolae Furdui Iancu, un adevărat gospodar! Artistul se ocupă cu mult drag de ferma sa din Munții Apuseni

Tânărul a vorbit despre șarmul incontestabil al tatălui său. Totodată, Tudor a ținut să precizeze că nu vrea nici să-l întreacă, nici să-l copieze pe tatăl său, dorind să se remarce la rândul lui prin calitățile sale, atât muzicale, cât și fizice.

Este, a fost și va fi idolul femeilor. Nu vreau să îl întrec. Eu sper că am și eu personalitatea mea și că nu sunt doar o copie și un imitator. Dacă îmi iese o inflexiune asemănătoare celor ale tatălui meu, înseamnă că este moștenirea genetică. Eu nu încerc să imit sau să copiez pe cineva .”, a spus Tudor Furdui Iancu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Tudor Furdui Iancu, despre greutatea numelui tatălui său

Tudor Furdui Iancu, despre avantajele și dezavantajele de a fi copilul lui Nicolae Furdui Iancu
Tudor și Nicolae Furdui Iancu[Sursa foto: Facebook]

În ceea ce privește cariera sa muzicală, Tudor Furdui Iancu este fericit că poate duce mai departe munca tatălui său, dar totodată susține că îi este foarte greu să se ridice la nivelul așteptărilor pe care tatăl său le-a ridicat atât de sus.

Avantajele sunt că oamenii văd o continuitate în tradiție. Tata o să trăiască, dar nu veșnic.

Repertoriul lui, însă, o să trăiască veșnic. Dezavantajul este că tata a creat un anumit nivel și niște rigori, calitate superioară, iar eu trebuie să mă ridic la nivelul ăla, să nu dezamăgesc. ”, a mai spus fiul lui Nicolae Furdui Iancu.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„După ce ați terminat de modelat cornulețele, le mai lăsați un sfert de oră să se mai odihnească, să mai crească.” Rețeta de cornulețe cu rahat a bunicii Gherghina!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies