“Sper să nu fac febră.” Vlăduța Lupău a ajuns de urgență la spital! Ce probleme are

“Sper să nu fac febră.” Vlăduța Lupău a ajuns de urgență la spital! Ce probleme are
“Sper să nu fac febră.” Vlăduța Lupău a ajuns de urgență la spital! Ce probleme are

Vlăduța Lupău se confruntă cu probleme dentare, ajungând între timp de urgență la spital. Artista a postat un mesaj în mediul online în care le spune admiratorilor că a fost nevoită să meargă de urgență la spital, deoarece are dureri dentare groaznice.

Vlăduța Lupău se luptă cu câteva probleme dentare, în urma cărora a ajuns de urgență la spital. Femeia se numără printre cele mai iubite și ascultate interprete de muzică pentru petrecere. În urmă cu câteva luni, cântăreața a intrat în rolul de mamă pentru prima oară, și are o familie fericită alături de Adi Rus.

Recent, aceasta a făcut un anunț pe platformele de socializare despre cum a mers la spital, având dureri dentare.

Totodată, Vlăduța Lupău le-a cerut sfaturi internauților, care au îndrumat-o să meargă la o clinică stomatologică din București. Vedeta a susținut că avea dureri groaznice, vrând neapărat să afle ce se întâmplă.

Citeste si: „Nu știu cum va fi.” Vlăduța Lupău l-a luat pe micuțul Iair și au plecat de acasă. Unde s-au dus cei doi

Vlăduța Lupău a ajuns de urgență la spital, din cauza problemelor dentare[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: “Mi s-a părut foarte faină această experiență.” Vlăduța Lupău, declarații surprinzătoare

Vlăduța Lupău se confruntă cu probleme dentare

Vlăduța Lupău, în vârstă de 31 de ani, a trebuit să meargă de urgență la spital. Artista a anunțat în mediul online că are dureri dentare, motiv pentru care a ales să meargă la medic. Vedeta a urmat sfaturile internuaților care i-au recomandat o clinică stomatologică din București.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Ia să vedeți un pacient care a ajuns de urgență la o clinică dentară. A fost cea mai recomandată de voi, sper că m-ați trimis pe mâini bune. De dimineață, în loc să stau să-mi văd de treabă, am mers și mi-am făcut o radiografie la dinți. După am făcut o mică pauză și am venit aici să vedem despre ce este vorba. Mă doare încontinuu partea stângă de aseară, abia închid gura.

Sper să nu fac febră și alte chestii și am venit să văd, plus că mi s-a dezlipit și contenția. Eu am purtat ani la rând o contenție, după ce am avut aparat dentar”, a spus Vlăduța Lupău pe pagina de Instagram.

Citeste si: „O s-o cheme Iaira dacă este fetiță.” Vlăduță Lupău, despre un al doilea copil. Ce părere are artista

Vlăduța Lupău a ajuns de urgență la spital, din cauza problemelor dentare[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vlăduța Lupău, reacție vulcanică în urma unui comentariu legat de numele copilului ei. “Ce nu poți tu de grija lui…”

Vlăduța Lupău a fost nevoită să poarte aparat dentar

Vlăduța Lupău a vizitat un cabinet stomatologic din București, unde a descoperit că îi iese o măsea de minte. Artista a spus că i s-a dezlipit și contenția pe care o avea, după ce a trebuit să poarte ceva timp aparat dentar.

Mai apoi, Vlăduța Lupău a declarat pe Instagram că este mulțumită de stomatologul recomandat de fani. Din fericire, Vlăduța nu are nimic grav și merge regulat la stomatolog.

„Chiar am venit pe mâini profesioniste. Sunt pretențioasă tare când vine vorba de dentiști!”, a mai menționat artista pe rețelele de socializare.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Câți bani cheltui dacă vrei să-ți cânte la evenimente Culiță Sterp și Vlăduța Lupău. Suma se încadrează în ordinul miilor de euro

Vlăduța Lupău a ajuns de urgență la spital, din cauza problemelor dentare[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vlăduța Lupău și-a făcut o intervenție estetică, la 3 luni după ce a devenit mamă. Cum au reacționat fanii în urma rezultatului

Vlăduța Lupău a mai suferit în trecut din cauza problemelor dentare

Vlăduța Lupău a devenit faimoasă pentru prima dată la Festivalul  Național 'Maria Tănase'. La vârsta 20 de ani, artista suferea de o problemă dentară. Așadar, vedeta a ales să apeleze la ajutorul unui aparat dentar, iar cu timpul, problemele dentare au reușit să fie rezolvate. În prezent, Vlăduța se bucură de o dantură de invidiat, iar atunci când se luptă cu diverse dureri dentare, merge fără să mai stea pe gânduri la medic. Deși este o artistă excepțională și cunoscută, nu multă lume știe că Vlăduța Lupău a absolvit facultatea de Medicină Veterinară din cadrul ”Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară” din Cluj Napoca.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

“Mi s-a părut foarte faină această experiență.” Vlăduța Lupău, declarații surprinzătoare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies