„Sperăm să fie bine.” Soția lui Arșinel a ajuns de urgență la spital. Familia regretatului actor trece printr-o perioadă grea

„Sperăm să fie bine.” Soția lui Arșinel a ajuns de urgență la spital. Familia regretatului actor trece printr-o perioadă grea
„Sperăm să fie bine.” Soția lui Arșinel a ajuns de urgență la spital. Familia regretatului actor trece printr-o perioadă grea

Familia lui Alexandru Arșinel trece printr-o perioadă grea, la patru luni după ce acesta a decedat. Marilena, soția acestuia, a fost transportată de urgență la spital, iar medicii au hotărât să o interneze.

Femeia se confruntă cu probleme grave de sănătate, iar la patru luni de când actorul a decedat, Marilena a ajuns pe patul de spital.

Citește și: Relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu este pe punctul de a lua sfârșit? “Tu trebuie să îi tolerezi minciunile, dramele, manipulările…”

Soția lui Arșinel a ajuns de urgență la spital

Soția lui Arșinel a ajuns de urgență la spital.
Soția lui Arșinel a ajuns de urgență la spital.[Sursa foto: wowbiz.ro]

Soția lui Alexandru Arșinel are probleme grave de sănătate și a ajuns pe mâinile medicilor, informație confirmată de către Cristian Arșinel, fiul acesteia.

Cu toate că nu a oferit foarte multe informații despre starea de sănătate a celei care i-a dat viață, bărbatu a dezvăluit că totul ar fi pornit de la o pneumonie. La început, femeia a fost internată la Urgență, iar apoi a fost mutată într-o altă secție.

„Este adevărat (că este internată, n. red.). Este o rămășiță dintr-o pneumonie. Sperăm să fie spre bine.", a declarat Cristian Arșinel, pentru fanatik.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Locul în care Alexandru Arșinel va fi înmormântat. Regretatul maestru își pregătise locul de veci, în urmă cu mai mult timp

Soția lui Alexandru Arșinel a suferit un accident casnic, în urma căruia a rămas paralizată

De-a lungul anilor, soția lui Alexandru Arșinel s-a confruntat, de-a lungul anilor cu diverse probleme de sănătate, dar cel mai dificil moment pentru ea a fost în 2015, când a rămas imobilizată, după un accident casnic.

Actorul a povestit, pe vremea când trăia,  într-un interviu acordat lui Dan Negru că soția lui a fost operată de urgență la acea vreme, ca să poată supraviețui.

 „A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă.", mărturisea Alexandru Arșinel despre accidentul soției sale, în interviul acordat lui Dan Negru.

Soția lui Arșinel a ajuns de urgență la spital.
Soția lui Arșinel a ajuns de urgență la spital.[Sursa foto: teatrul constantin tanase]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Alexandru Arșinel s-a stins din viață, la vârsta de 83 de ani

Actorul  suferea de o pneumonie foarte gravă, care l-a făcut să respire din ce în ce mai greu, Problemele cardiace au fost la fel de grave, iar respirația dificilă a complicat și mai tare lucrurile.

Medicii au decis să îl intubeze și să îl ventileze prin intermediul aparatelor, cu speranța cu pneumonia de care suferea va răspunde la tratament, dar din păcate, actorul nu a făcut față tuturor problemelor de sănătate cu care s-a confruntat.

Situația marelui actor era complicată și din alte puncte de vedere, deoarece nu se mai putea deplasa fără ajutor, ceea ce l-a făcut să fie din ce în ce mai slăbit și starea lui de sănătate să se degradeze și mai mult, mușchii lui atrofiindu-se.

Soția lui Arșinel a ajuns de urgență la spital.
Soția lui Arșinel a ajuns de urgență la spital.[Sursa foto: teatrul constantin tanase]

Citește și: „S-a interpretat un pic”. Alexandru Arșinel a părăsit căminul de bătrâni. Ce au decis fiii actorului



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu este pe punctul de a lua sfârșit? “Tu trebuie să îi tolerezi minciunile, dramele, manipulările…”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies