Sporul casei: Superstitii care aduc bani

Sporul casei: Superstitii care aduc bani
Sporul casei: Superstitii care aduc bani

In afara faptului ca nu e bine sa dai bani de luni, din prima zi a Noului An sau in anumite zil ale unor sfinti importanti, exista alte obiceiuri menite sa te faca precum un magnet pentru bani.

Spre exemplu, felul in care sunt aranjate obiectele prin casa contribuie substantial. Si nu e vorba despre mai noul aranjament feng-shui, ci despre neaosele obiceiuri strabune. Plita, soba, vatra erau datatoare de hrana, asa ca si-au capatat renumele de simboluri ale bunastarii familiei.

Iar ca sa aduca si mai mult spor, trebuie pozitionate cu fata spre centrul casei, niciodata inspre usa, fereastra ori sursa de apa. Cand colturile fiecarei incaperi din casa sunt libere, aerisite, fara niciun obiect care sa le incarce, norocul isi face loc acolo.

Tine in permanenta o moneda langa prag, in casa, asa incat cine te viziteaza sa paseasca peste ea. Mai poti tine si o figurina broscuta, langa usa, ca sa atraga bani. Nu bate covoarele, nu duce gunoiul din casa si nu intinde rufele dupa asfintit, caci alungi sporul la bani. Nu tine niciodata matura cu coada in sus, ci intotdeauna invers.

Sursa



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Visul tuturor femeilor: să poată slăbi fără să ţină o dietă strictă! A fiert acest amestec şi a scăpat rapid de grăsimea de pe abdomen!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies