Sprancene powder – tehnica prin care poti obtine sprancene perfecte

Sprancene powder
Sprancene powder

Sprancenele pudrate vor reprezenta cu siguranta un atuu al frumusetii tale, mai ales daca iti doresti un look fresh

Sprancene powder – tehnica prin care poti obtine sprancene perfecte, cu cel mai natural aspect. Sprancenele pudrate vor reprezenta cu siguranta un atuu al frumusetii tale, mai ales daca iti doresti un look fresh pe care sa il ai la orice ora din zi sau noapte. Aceasta noua tehnica a machiajului te poate ajuta sa ai sprancenele perfecte la care ai visat mereu, dar in acelasi timp cu cel mai natural aspect.

Ce este machiajul semipermanent?

Machiajul semipermanent este aliatul de incredere al multor femei din lume si a cucerit chiar si cele mai pretentioase dive de la Hollywood, ajungand sa faca parte din ritualul de infrumusetare al celor mai multe dintre noi. Tehnicile moderne de machiaj semipermanent reusesc sa puna in valoare frumusetea trasaturilor naturale, reusesc sa creeze armonie in arhitectura chipului si sa corecteze micile imperfectiuni. Lasand la o parte estetica, durata lunga de viata a sprancenelor powder este un alt motiv pentru care poti opta pentru aceasta procedura de infrumusetare.

Sprancene powder
Sprancene powder[Sursa foto: PixaBay]

Ce este tehnica powder?

Tehnica powder mai poate fi denumita si ca joc al culorilor, intrucat este un tip de machiaj in care artistul efectueaza micropigmentarea sprancenei in degradeuri subtile al mai multor nuante. Tehnicianul urmareste sacreeze aspectul de spranceana machiata, creand in acelasi timp forma ideala si obtinand in cele din urma un aspect natural, in armonie cu restul chipului.

Caror persoane li se potriveste tehnica powder?

Tehnica powder este potrivita oricarei persoane care isi doreste sa obtina sprancene mai bine definite, mai bogate, dar cu aspect natural. Aceasta tehnica este ideala persoanelor care au goluri in sprancene, persoanelor care doresc desime, conturare si redefinire.

Sprancene powder
Sprancene powder[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cum alegem make-up tehnicianul potrivit?

Ca sa alegi un tehnician potrivit, trebuie sa tii cont de profesionalismul pe care acesta il afiseaza, experienta si comunicarea cu make-up artistul. Este important pentru tine ca profesionistul pe care il alegi sa aiba rabdare cu tine, sa iti raspunda cu calm la intrebari si sa mizeze pe relatia umana pe care o poate crea cu tine. Cum ne pregatim pentru realizarea sprancenelor pudrate?

Machiaj

In primul rand trebuie sa folositi un machiaj cat mai lejer in ziua in care doriti sa efectuati procedura si sa evitati complet machiajul in zona sprancenelor. Daca totusi v-ati prezentat machiata, tehnicianulva pregati zona tratata prin demachiere.

Medicamente

Cu 48 de ore inainte de procedura trebuie sa evitati medicamentele precum aspirina si ibuprofenul, cat si calmante in general.

Alcool

Cu 48 de ore inainte de interventie trebuie sa evitati consumul de alcool.

Probleme de sanatate/ alergii/ afectiuni

Discutati cu tehnicianul dumneavoastra detalii despre starea dumneavoastra de sanatate si mentionati daca sunt aspecte de care ar trebui sa tina cont.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Evitati pensatul/ vopsitul sprancenelor

Cu 2 saptamani inainte evitati orice forma de cosmetizare a sprancenelor, astfel incat tehnicianul dumneavoastra sa poata vedea si lucra spranceana in forma sa naturala.

Evitati produse de ingrijjire pe baza de RetinA bsi produse AHA

Aceste produse trebuie intrerupte cu aproximativ o luna inainte de aplicarea machiajului semipermanent powder.

Citește și: Cum sa te machiezi de Revelion daca ai ochii albastri

Citește și: Cum sa te machiezi de Revelion daca ai ochii caprui



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Situația pe care Bogdan a vrut să o lămurească cu Denisa în Camera Roșie. De ce s-a enervate tânăra? „Bogdan, oprește-te că te duci în alt film!”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies