Spune-mi ce tip de ten ai ca sa-ti spun cum sa-l ingrijesti!

Spune-mi ce tip de ten ai ca sa-ti spun cum sa-l ingrijesti!
Spune-mi ce tip de ten ai ca sa-ti spun cum sa-l ingrijesti!

Primul pas in ingrijirea faciala este stabilirea tipului de ten si alegerea produselor optime pentru acesta.

. Daca nu stii ce ten ai, intreaba dermatologul sau intra  in centrele de beauty specializate pentru o diagnosticare corecta.

Curata tenul in profunzime:

O piele sanatoasa se regenereaza constant, pentru a inlatura celulele moarte si murdaria sedimentata in profunzimea epidermei. Inovatiile in domeniul infrumusetarii permit inlocuirea peeling-ului chimic cu tratamente noninvazive si blande cu tenul, precum terapia faciala ProSkin din centrele Nomasvello. Prin actiunea ultrasunetelor, tenul aduce la suprafata impuritatile sedimentate in profunzimea pielii, eliminandu-le rapid si sigur, fara efecte secundare.

Ulterior, prin energie galvanica se stimuleaza aparitia de noi celule de colagen si elastina, atat de necesare unui aspect revigorat si sanatos al tenului.

Este important sa te demachiezi zilnic si acasa, pentru a-ti pastra pielea curata. Exista pe piata produse profesionale de demachiere care curata tenul in profunzime. Un astfel de produs este apa lipozomala No+Vello cu efect 3 in 1: elimina murdaria si machiajul, hidrateaza si tonifica pielea.

Aceasta este similara ca actiune cu apa micelara, dar de doua ori mai puternica, un lipozom continand doua celule micelare. Lipozomii ajuta la hidratarea corecta a tenului si permit hranirea intensiva a acestuia cu produsele aplicate inainte de make-up.

Ca baza de machiaj specialistii recomanda folosirea cremelor cu acizi naturali, in functie de fiecare tip de ten.

Sfaturi de ingrijire pentru tenul gras:

Daca ai tenul gras si exces de sebum, este recomandat sa  folosesti produse profesionale pe baza de acid salicilic, care are nu doar un rol de exfoliant, ci

si comedolitic. Astfel, acest ingredient-minune elimina comedoanele deschise (punctele negre),  comedoanele inchise (punctele albe de grasime) si atenueaza leziunile rosii (cosuri sau noduli). In plus, acidul salicilic este antiinflamator, si liposolubil, avand efect rapid daca este aplicat corect.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Sfaturi pentru tenul imbatranit:

Te confrunti cu riduri de expresie si cu  pigmentari ale pielii? Atunci cu siguranta te vei bucura sa descoperi beneficiile acidului glicolic la nivelul tenului tau, pentru ca acesta

activeaza sinteza de colagen si elastina necesare pentru regenerarea celulara. Mai mult, acest acid stimuleaza circulatia, elimina celulele moarte si estompeaza petele.

Daca iti doresti un efect instant de rejuvenare faciala, nu trebuie sa apelezi la operatii estetice sau la injectii faciale, care pot avea urmari nefaste pe termen lung. Iti recomandam aplicarea de colagen solubil, care asigura atat elasticitatea, cat si tonusul epidermei.

Un alt ingredient cu efect WOW pentru tenul matur este acidul hialuronic, care hidrateaza si umple ridurile fine, avand efect de lifting.

Ce poti face daca ai pielea lasata si lipsita de tonus:

Daca ai tenul lipsit de elasticitate si de fermitate, solutia miraculoasa pentru tine consta in complexul DMAE (di-methyl-amino-ethanol), o substanta activa care amplifica contractiile muschilor si asigura fermitatea pielii.

DMAE este un nutrient natural produs de creier intr-o cantitate insuficienta pentru sustinerea tonusului pielii pe toata durata vietii. Din acest motiv, iti poti vitaminiza pielea prin produse profesionale care includ acest ingredient activ, extras cel mai adesea din pesti.

Cum tratezi pielea deshidratata:

Daca ai pielea uscata si cuperozica, ii poti reda aspectul sanatos si uniform prin utilizarea de produse hidratante pe baza de aloe vera si acid hialuronic.

Extractul de aloe vera are un efect cicatrizant, hranind si catifeland epiderma, in timp ce acidul hialuronic exfoliaza celulele moarte si umple ridurile de expresie, pentru un aspect uniform al tenului.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce produse aplici daca ai tenul obosit si tern:

Noptile pierdute, alimentatia haotica, lipsa de somn suficient isi pun amprenta asupra aspectului pielii tale. Ii poti reda tenului tau supletea si luminozitatea prin utilizarea de produse profesionale cu vitamina C, menita a activa colagenul si elastina necesare pentru combaterea aspectului tern. Mai mult, acest ingredient este antioxidant, luptand impotriva radicalilor liberi. Tot vitamina C confera luminozitate tenului prin rolul sau de inhibitor tirozin-kinazic, impiedicandu-se astfel formarea de melanina si, implicit, scazand sansele de pigmentare a pielii. Pentru un ten fresh si stralucitor aplica produse pe baza de vitamina C de doua ori pe zi.

In centrele Nomasvello, liderii mondiali in terapii cu lumina intens pulsata (IPL) specialistii esteticieni ofera consultanta gratuita asupra problemelor de ten, fiecare client beneficiind de o diagnoza faciala cu lampa cu ultraviolete, alaturi de un plan de tratament personalizat. In plus, in centre sunt disponibile produse inovatoare de ingrijire faciala, care au la baza acizi exfolianti si ingrediente naturale..

O cura de acizi naturali este recomandata nu doar in cazul tenului cu probleme, dar si in scop profilactic, fiind mai usor sa previi, decat sa tratezi problemele pielii.

Frumusetea se ingrijeste, asa ca fii atenta la nevoile tenului tau, pentru a-i pastra aspectul tanar cat mai mult timp!

Specialistul Nomasvello



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies