Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun unde trebuie sa iti petreci luna de miere!

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun unde trebuie sa iti petreci luna de miere!
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun unde trebuie sa iti petreci luna de miere!

Astrele au un cuvant de spus in aproape orice domeniu. Iti arata cum trebuie sa te imbraci, ce parfum sa porti si ce sa mananci. De data asta iti dezvaluim destinatia perfecta pentru luna de miere in functie de zodia ta!

Berbec

Croazierele si statiunile de lux sunt prea plictisitoare pentru tine. Luna de miere in safari african este alegerea perfecta.

Taur

Esti dependenta de confort si caldura, apreciezi mancare buna si un vin deosebit. Destinatia in care trebuie sa iti petreci luna de miere este India. Alte variante ar fi Italia sau Maroc.

Gemeni

O vacanta in jurul lumii este ceea ce iti doresti in luna de miere.

Daca nu va puteti permite asa ceva sunt viabile si destinatii ca Barcelona, Ibiza sau Las Vegas.

Rac

Fiind nascuta in zodiac rac trebuie sa mergi in luna de miere undeva in apropierea unei  ape. Iti recomandam Bora Bora, insulele Caraibe sau Fiji.

Leu

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Iti plac vacantele incitante si scumpe si nici luna de miere nu este o exceptie.

Locuri ca Africa de Sud iti ofera combinatia perfecta de lux si aventura.

Fecioara

Esti extrem de pretentioasa si nu vei alege niciodata o luna de miere intr-un loc accesibil. Opteaza pentru Canada sau Australia.

Balanta

Esti o fire romatica si nu pui mare pret pe locul in care mergi in luna de miere atata timp cat jumatatea ta este cu tine.

Elvetia sau tarile scandinave sunt perfecte pentru voi!

Scorpion

Apartii unor locuri care sa iti trezeasca interesul si sa incite spiritele. De aceea luna ta de miere va fi in Rio de Janeiro sau Mexic!

Sagetator

Danemarca sau Rusia sunt destinatiile pe care trebuie sa le vanezi pentru luna ta de miere. Apoi poti sa mergi o saptamana si in Hawaii.

Capricorn

Iti plac lucrurile simple, confortul iar vacanta ideala este cea in care ai ce sa vizitezi. Paris, New York sau Londra sunt destinatiile din care poti sa alegi pentru luna de miere.

Varsator

O excursie in Antarctica este visul tau de o viata. Si pana la urma de ce sa nu o faci impreuna cu partenerul tau de viata?!

Pesti

Iubesti marea, plaja si soarele asa ca luna ta de miere se va desfasura in paradis.

Thailanda sau Australia sunt ideale pentru ceea ce cauti.

Sursa  www.loveisdream.com



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies