Spune-mi cum faci dus ca sa iti spun ce fel de om esti!

Spune-mi cum faci dus ca sa iti spun ce fel de om esti!
Spune-mi cum faci dus ca sa iti spun ce fel de om esti!

Dusul nu este doar un lucru care trebuie facut dimineata cand te trezesti ca sa fii proaspat, nu e doar un obicei igienic, e mult mai mult de atat!

Specialistii considera ca dusul si felul in care te speli este in stransa legatura cu persoanalitatea ta. Sunt fel si fel de tipuri de oameni pe lumea asta si daca ai stii cum se spala poate i-ai intelege mai bine!

1. Cantaretul

Oamenii care canta sub dus sunt siguri pe ei, nu le pasa cine ii asculta. Canta sub dus fiindca se "aude mai bine" de cat in dormitor si petrec foarte mult timp spalandu-se.



2. Rapidul

Acesti oameni sunt mereu pe fuga, mereu au ceva important de facut si nu au timp sa piarda vremea.

3. Face mai multe lucruri deodata

Daca o persoana in timp ce face dus, se mai spala si pe dinti, isi pune balsam in cap si mai foloseste dusul si pe post de toaleta, avem de-a face cu cineva foarte indemanatic.
Este plina de energie, competitiva si ambitioasa. Nu este genul de om care sa isi piarda timpul si banii pe lucruri neinsemnate/

4. Ganditorul

Sunt multe persoane care sub dus iau cele mai importante decizii in viata. Apa care curge peste ei ii ajuta sa gandeasca si sa se rupa de cei din jur. Un astfel de individ lucreaza mai bine pe cont propriu. Este cunoscut ca fiind un tip dramatic.


5. Cel care se pregateste

Acest tip de persoana petrece foarte mult timp in baie. Adora sa isi pregateasca baia pana in cele mai mici detalii. Nu sunt niste oameni spontani fiindca sunt adeptii rutinei.

6. Cel care amana

De multe ori este mai usor de zis decat de facut. Dusul nu este pe lista de dorinte a tuturor, dar trebuie facut.
Cei care amana sa faca dus sunt oamenii care au vise inalte in ceea ce ii priveste. Din acest motiv nu "pierd" vremea cu spalatul. Oricum, dusul nu pleaca nicaieri.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Poveștile pierderilor colosale ale vedetelor din România la jocurile de noroc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cu ce se ocupă cei doi copii ai Larisei Uță și ai lui Alin Oprea la Londra. Mai rar o asemenea educație: "Melissa nu mai poate să cânte..."

Ramona Bădescu a vorbit deschis despre miracolul care i-a schimbat viața! „Niciodată nu există un timp pentru a fi mamă.”

Astrologul Marian Golea: Cum se calculează corect zodia în astrologia chineză, în funcție de locul nașterii: „Au două zile de naștere”

"N-am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a ucis pe ofițerul SPP!


Cookies