Spune-mi cum te îmbrăţişează, ca să-ţi spun ce sentimente are pentru tine

Spune-mi cum te îmbrăţişează, ca să-ţi spun ce sentimente are pentru tine
Spune-mi cum te îmbrăţişează, ca să-ţi spun ce sentimente are pentru tine

Imbratisarile reprezinta o atingere fizica intensa, care vine deseori la pachet cu o anumita incarcatura emotionala.

Spune-mi cum te imbratiseaza, ca sa-ti spun ce sentimente are pentru tine. Imbratisarile reprezinta o atingere fizica intensa, care vine deseori la pachet cu o anumita incarcatura emotionala. Imbratisarile sunt o atingere speciala, prin intermediul carora putem transmite tot felul de emotii, inclusiv de dragoste, Securitate, intimitate, prietenie ori chiar sprijin emotional. Orice om are nevoie de o imbratisare. Un anumit tip de relatie pe care il impartasesti cu o anumita persoana poate fi descifrat prin diferitele tipuri de imbratisari pe care le primesti de la aceasta persoana.

Iata cateva semnificatii:

Imbratisarea prietenoasa

Sunt acele imbratisari traditionale cu ambele brate. Astfel de imbratisari nu au emotii romantice ori intime, ele fiind mai degraba in semn de apropiere prietenasca, poate chiar un pic formala.  

Imbratisarea de la spate

Pot exprima emotii puternice, pana la punctul de imbratisare romantic. Sunt des intalnite in relatiile de cuplu, dar si in relatiile parinte-copil.

O astfel de imbratisare caracterizeaza legatura intima dintre 2 persoane.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Spune-mi cum te imbratiseaza, ca sa-ti spun ce sentimente are pentru tine
Spune-mi cum te imbratiseaza, ca sa-ti spun ce sentimente are pentru tine[Sursa foto: PixaBay]

Imbratisarea in zona taliei

Este un tip de imbratisare care implica acoperirea taliei partenerului, prin alinierea complete a bratelor si a corpului cu cealalta persoana. In timpul acestei imbratisari, cele doua persoane se pot sprijini una de cealalta si se pot privi in ochi.

Genul acesta de imbratisare este,in esenta sa, de natura romantic si ofera practic semnal unei persoane de a face urmatoarea miscare. O imbratisare pornita din zona taliei se incadreaza pe taramul jucaus si sexual, intrucat este una de natura intima si poate duce la sarutari.

Citeste si: DESCOPERĂ: Lipsa de apreciere în cuplu. Cum o rezolvi?

Imbratisarea ursului

Este cea mai lunga imbratisare, cea mai apropiata si cea mai intima. Poate fi oferita atat in picioare, cat si in pat si mai poate fi perceputa drept o patura a iubirii. Este fix acea imbratisare care te face sa te simti in siguranta, protejata si acceptata. Vine la pachet cu iubire. Este intalnita intre partenerii romantici.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies