Spune-mi unde pleci si-ti spun ce bijuterii sa porti!

Spune-mi unde pleci si-ti spun ce bijuterii sa porti!
Spune-mi unde pleci si-ti spun ce bijuterii sa porti!

A inceput perioada concediilor, atat de asteptata de noi toti! Indiferent care iti e destinatia, un singur lucru nu trebuie sa-ti lipseasca: stilul desavarsit. Te-ai hotarat deja unde pleci?

 

Faci o vizita in Brazilia, mergi in insulele insorite ale Greciei, sau poate destinatiile latine, precum Italia sau Franta, te atrag mai mult? Inainte de a-ti face bagajul, nu strica sa stii cate ceva despre stilul caracteristic fiecarei tari in parte.
Desigur, regulile de baza raman aceleasi: bunul gust, eleganta, stilul personal primeaza! Si inca ceva... respectand trendurile momentului, nu ai cum sa dai gres.
Asa ca hai sa facem o calatorie virtuala in lumea modei si accesoriilor. Si ca sa iti fie mai usor, avem si cateva sugestii din partea atelierelui Crystal Fashion® branding partener Swarovski, cel mai mare producator roman de bijuterii care foloseste exclusiv cristale marca „SWAROVSKI® ELEMENTS”.
Copacabana, vis tropical
Daca pana de curand Brazilia nu se numara neaparat printre primele destinatii aflate in lista de preferinte ale romanilor, iata ca acum se bucura din nou de un interes sporit in randul celor care pleaca in vacanta.
Si de ce n-ar fi? Cu plajele tropicale si atmosfera relxata, cine n-ar vrea s-o viziteze?!
Brazilia este o tara a culorilor, si asta nu doar in perioada carnavalului de la Rio. Femeile poarta haine cat mai lejere (temperaturile extrem de ridicate nu sunt deloc de trecut cu vederea), in imprimeuri cat mai vesele. In ciuda acestui amalgam, nu iti imagina ca sunt lipsite de bun gust. Brazilience sunt extrem de cochete, mereu bine aranjate.
Asa ca, uita de blugi si ia-ti haine cat mai feminine, senzuale si colorate!
In ceea ce priveste bijuteriile, Brazilia este fruntasa in lume cand vine vorba de pietre si cristale intr-o varietate extrem de mare de culori. Tocmai de aceea, aici accesoriile sunt de nelipsit, indiferent de momentul zilei sau de felul in care ti-o petreci. Si nu vorbim de mici accente, ci de cerceri, coliere, bratari si inele cat mai mari, cat mai colorate.
Indraznete, extravagante, opulente, bijuteriile nu au voie sa-ti lipseasca din bagaj! Sugestiile Crystal Fashion: cercei Lambada; colier Chaton Galactic; inel Big Flat ChatonBall; bratara Sambuca.
Grecia, tara zeilor
O tara cu atat de multe insule scaldate in soare si cu o istorie atat de bogata si de frumoasa, nu poate fi decat una care merita vazuta! In plus, pozitia apropiata de tara noastra face din Grecia, una din destinatiile preferate ale romanilor.
Daca pana acum nu ai vizitat-o inca, nu mai pierde vremea! Grecii sunt renumiti pentru ospitalitatea lor si pentru stilul de viata relaxat. Iar acest lucru se observa si in atitudinea pe care o au, dar si in stilul vestimentar. Contrar credintelor impamantenite, grecoaicele stiu sa aprecieze eleganta, in aceeasi masura ca si confortul. Cu o tinuta mereu impecabila, coafate si machiate corect, aceste femei sunt stilate, fara a face mari eforturi pentru asta.
O pereche de pantaloni lejeri, o camasa alba si o pereche de sandale joase nu vor fi niciodata purtate mai bine decat de grecoaice!
Grecia are o istorie bogata si in ceea ce priveste bijuteriile, al caror stil a devenit una din marile influente si o sursa preferata de inspiratie pentru designerii de accesorii din toata lumea. Aurul a fost intotdeauna materialul preferat in confectionarea bijuteriilor, egalat doar de folosirea pielii si a cristalelor stralucitoare.
Populare sunt si pandantele, dar si colierele pline de simbolism. In ceea ce priveste cerceii, aici modelele sunt extrem de variate- pornind de la modele mici si delicate, pana la bijuterii sofisticate si cercei lungi, gen candelabru, ce amintesc de o zeita din antichitate.
Pe langa aceste aspecte, mai tine cont de un lucru: esti aproape de mare, asa ca formele marine, tonurile de albastru, ori nuantele solare, vor arata foarte bine si iti vor scoate in evidenta bronzul.
Sugestiile Crystal Fashion: cercei Light Chaton Ball Golden Base; colier Pintiliasa; bratara Slake; inel Rivoli.
Bella Italia
Ahh, Italia!... Cu Toscana- taram de vis, Roma- plina de istorie, Venetia- orasul de pe ape, Florenta- taramul artei si... Milano, capitala europeana a modei, cum sa ratezi o astfel de destinatie? Ia-ti tot timul sa o vizitezi, fa-o pe indelete, asa incat sa ii poti descoperi toatele frumusetile ascunse, dar planuieste-ti atent tinutele – urmeaza sa colatoresti in tara care se mandreste cu una din cele mai importante capitale ale modei, in care oamenii sunt extrem de atenti la cum se imbraca, la stilul si prestanta lor!
Italia este renumita ca o tara in care moda, bijuteriile si luxul sunt la ele acasa. Italiencele stiu foarte bine sa jongleze cu aceste trei elemente, iar rezultatul este desavarsit. Lumea bijuteriilor si a accesoriilor reprezinta o industrie de miliarde – nume mari de designeri, case de moda si creatori de bijuterii isi vand produsele in intrega lume, si nu oricum, ci la rang de mare clasa! Stiai, de exemplu, ca in Italia se folosesc anual peste 500 de tone de aur, 14.000 de tone de argint, si ca tot aici sunt peste 10.000 de companii de bijuterii? Nu e de mirare ca limitele creativitatii sunt impinse tot mai departe si ca ai sa vezi italience purtand bijuterii desoebite chiar si la o tinuta de zi. Intotdeauna elegante, intotdeauna impecabile! Se poarta bratarile late si colierele statement, cerceii tip drop earring, dar si pandantele deosebite. Dar nu toate odata! Alege o bijuterie rafinata, oricare ar fi ea, si poart-o doar pe ea.
Sugestiile Crystal Fashion: cercei Faninna Dance; colier Pintiliasa; inel Chaton Oval; bratara Double Elastic Rivoli Chaton.
Franta, taram de vis
Intr-o tara in care s-a inventat practic moda, care este faimoasa pentru romantismul Parisului si luxul Coastei de Azur, in care campurile de lavanda din Provence te imbie la o calatorie in lumea simturilor, iar sampania si branzeturile rafinate sunt pe gustul chiar si celor mai mofturosi degustatori, totul te farmeca!
Cand calatoresti in Franta nu prea ai cum sa dai gres in materie de stil, cu o singura conditie: sa porti lucruri de cea mai buna calitate! In timp ce frantuzoiacele prefera stilul lejer, hainele si accesoriile lor sunt intotdeauna de cea mai inalta clasa. Prefera stilul casual, insa, sa nu uitam ca Parisul (mai ales), dar si Riviera Franceza sunt adevarate “podiumuri de moda”, asa incat se accepta orice extravaganta!
In ceea ce priveste accesoriile, frantuzoicele investesc mai mul timp si bani in privinta acestui aspect decat asupra oricarui alt item din garderoba, bijuteriile fiind la fel de nelipsite in orice tinuta, precum croissantele la micul dejun. Chiar si asa insa, este preferat stilul simplu, elegant, minimalist: o pereche de cercei micuti, din pietre pretioase sau Swarovski, sau mici cercei tip ear drop, un colier de perle, sau un  pandant finut, un inel pretios sau o bratara delicata e tot ce au nevoie pentru a-si accesoriza tinuta. Daca te duci pe Coasta de Azur, poarta bijuterii solare sau in nuante marine, iar daca vizitezi Provence, asorteaza-te cu minunatele campuri de lavanda si vei da o dovada in plus de stil si bun gust.
Sugestiile Crystal Fashion: set Lady Pearl; inel rivoli; cercei Chaton Square Octagon; bratara Rivoli.

Faci o vizita in Brazilia, mergi in insulele insorite ale Greciei, sau poate destinatiile latine, precum Italia sau Franta, te atrag mai mult? Inainte de a-ti face bagajul, nu strica sa stii cate ceva despre stilul caracteristic fiecarei tari in parte.

Desigur, regulile de baza raman aceleasi: bunul gust, eleganta, stilul personal primeaza! Si inca ceva... respectand trendurile momentului, nu ai cum sa dai gres. Asa ca hai sa facem o calatorie virtuala in lumea modei si accesoriilor. Si ca sa iti fie mai usor, avem si cateva sugestii din partea atelierelui Crystal Fashion® branding partener Swarovski, cel mai mare producator roman de bijuterii care foloseste exclusiv cristale marca „SWAROVSKI® ELEMENTS”.

Copacabana, vis tropical

Daca pana de curand Brazilia nu se numara neaparat printre primele destinatii aflate in lista de preferinte ale romanilor, iata ca acum se bucura din nou de un interes sporit in randul celor care pleaca in vacanta. Si de ce n-ar fi? Cu plajele tropicale si atmosfera relxata, cine n-ar vrea s-o viziteze?!Brazilia este o tara a culorilor, si asta nu doar in perioada carnavalului de la Rio. Femeile poarta haine cat mai lejere (temperaturile extrem de ridicate nu sunt deloc de trecut cu vederea), in imprimeuri cat mai vesele. In ciuda acestui amalgam, nu iti imagina ca sunt lipsite de bun gust. Brazilience sunt extrem de cochete, mereu bine aranjate. Asa ca, uita de blugi si ia-ti haine cat mai feminine, senzuale si colorate!



In ceea ce priveste bijuteriile, Brazilia este fruntasa in lume cand vine vorba de pietre si cristale intr-o varietate extrem de mare de culori. Tocmai de aceea, aici accesoriile sunt de nelipsit, indiferent de momentul zilei sau de felul in care ti-o petreci. Si nu vorbim de mici accente, ci de cerceri, coliere, bratari si inele cat mai mari, cat mai colorate. Indraznete, extravagante, opulente, bijuteriile nu au voie sa-ti lipseasca din bagaj! Sugestiile Crystal Fashion: cercei Lambada; colier Chaton Galactic; inel Big Flat ChatonBall; bratara Sambuca.

Grecia, tara zeilor

O tara cu atat de multe insule scaldate in soare si cu o istorie atat de bogata si de frumoasa, nu poate fi decat una care merita vazuta! In plus, pozitia apropiata de tara noastra face din Grecia, una din destinatiile preferate ale romanilor. Daca pana acum nu ai vizitat-o inca, nu mai pierde vremea! Grecii sunt renumiti pentru ospitalitatea lor si pentru stilul de viata relaxat. Iar acest lucru se observa si in atitudinea pe care o au, dar si in stilul vestimentar. Contrar credintelor impamantenite, grecoaicele stiu sa aprecieze eleganta, in aceeasi masura ca si confortul. Cu o tinuta mereu impecabila, coafate si machiate corect, aceste femei sunt stilate, fara a face mari eforturi pentru asta. O pereche de pantaloni lejeri, o camasa alba si o pereche de sandale joase nu vor fi niciodata purtate mai bine decat de grecoaice!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Grecia are o istorie bogata si in ceea ce priveste bijuteriile, al caror stil a devenit una din marile influente si o sursa preferata de inspiratie pentru designerii de accesorii din toata lumea. Aurul a fost intotdeauna materialul preferat in confectionarea bijuteriilor, egalat doar de folosirea pielii si a cristalelor stralucitoare. Populare sunt si pandantele, dar si colierele pline de simbolism. In ceea ce priveste cerceii, aici modelele sunt extrem de variate- pornind de la modele mici si delicate, pana la bijuterii sofisticate si cercei lungi, gen candelabru, ce amintesc de o zeita din antichitate.Pe langa aceste aspecte, mai tine cont de un lucru: esti aproape de mare, asa ca formele marine, tonurile de albastru, ori nuantele solare, vor arata foarte bine si iti vor scoate in evidenta bronzul.Sugestiile Crystal Fashion: cercei Light Chaton Ball Golden Base; colier Pintiliasa; bratara Slake; inel Rivoli.

Bella Italia

Ahh, Italia!... Cu Toscana- taram de vis, Roma- plina de istorie, Venetia- orasul de pe ape, Florenta- taramul artei si... Milano, capitala europeana a modei, cum sa ratezi o astfel de destinatie? Ia-ti tot timul sa o vizitezi, fa-o pe indelete, asa incat sa ii poti descoperi toatele frumusetile ascunse, dar planuieste-ti atent tinutele – urmeaza sa colatoresti in tara care se mandreste cu una din cele mai importante capitale ale modei, in care oamenii sunt extrem de atenti la cum se imbraca, la stilul si prestanta lor!


Italia este renumita ca o tara in care moda, bijuteriile si luxul sunt la ele acasa. Italiencele stiu foarte bine sa jongleze cu aceste trei elemente, iar rezultatul este desavarsit. Lumea bijuteriilor si a accesoriilor reprezinta o industrie de miliarde – nume mari de designeri, case de moda si creatori de bijuterii isi vand produsele in intrega lume, si nu oricum, ci la rang de mare clasa! Stiai, de exemplu, ca in Italia se folosesc anual peste 500 de tone de aur, 14.000 de tone de argint, si ca tot aici sunt peste 10.000 de companii de bijuterii? Nu e de mirare ca limitele creativitatii sunt impinse tot mai departe si ca ai sa vezi italience purtand bijuterii desoebite chiar si la o tinuta de zi. Intotdeauna elegante, intotdeauna impecabile! Se poarta bratarile late si colierele statement, cerceii tip drop earring, dar si pandantele deosebite. Dar nu toate odata! Alege o bijuterie rafinata, oricare ar fi ea, si poart-o doar pe ea.Sugestiile Crystal Fashion: cercei Faninna Dance; colier Pintiliasa; inel Chaton Oval; bratara Double Elastic Rivoli Chaton.

Franta, taram de vis

Intr-o tara in care s-a inventat practic moda, care este faimoasa pentru romantismul Parisului si luxul Coastei de Azur, in care campurile de lavanda din Provence te imbie la o calatorie in lumea simturilor, iar sampania si branzeturile rafinate sunt pe gustul chiar si celor mai mofturosi degustatori, totul te farmeca! Cand calatoresti in Franta nu prea ai cum sa dai gres in materie de stil, cu o singura conditie: sa porti lucruri de cea mai buna calitate! In timp ce frantuzoiacele prefera stilul lejer, hainele si accesoriile lor sunt intotdeauna de cea mai inalta clasa. Prefera stilul casual, insa, sa nu uitam ca Parisul (mai ales), dar si Riviera Franceza sunt adevarate “podiumuri de moda”, asa incat se accepta orice extravaganta!

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro



In ceea ce priveste accesoriile, frantuzoicele investesc mai mul timp si bani in privinta acestui aspect decat asupra oricarui alt item din garderoba, bijuteriile fiind la fel de nelipsite in orice tinuta, precum croissantele la micul dejun. Chiar si asa insa, este preferat stilul simplu, elegant, minimalist: o pereche de cercei micuti, din pietre pretioase sau Swarovski, sau mici cercei tip ear drop, un colier de perle, sau un  pandant finut, un inel pretios sau o bratara delicata e tot ce au nevoie pentru a-si accesoriza tinuta. Daca te duci pe Coasta de Azur, poarta bijuterii solare sau in nuante marine, iar daca vizitezi Provence, asorteaza-te cu minunatele campuri de lavanda si vei da o dovada in plus de stil si bun gust.Sugestiile Crystal Fashion: set Lady Pearl; inel rivoli; cercei Chaton Square Octagon; bratara Rivoli.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies