Stapaneste-ti fluturasii din stomac si fii atenta la semnalele de alarma de la inceputul relatiei

Stapaneste-ti fluturasii din stomac si fii atenta la semnalele de alarma de la inceputul relatiei
Stapaneste-ti fluturasii din stomac si fii atenta la semnalele de alarma de la inceputul relatiei

Orice relatie are la inceput o perioada ce seamana cu o luna de miere.

Stapaneste-ti fluturasii din stomac si fii atenta la semnalele de alarma de la inceputul relatiei. Orice relatie are la inceput o perioada ce seamana cu o luna de miere. Acea perioada in care iti acorda toata atentia, ca sa „te prinda”, sa te impresioneze, sa iti castige increderea, sa te faca sa te indragostesti de el. Si tu incepi sa simti acei fluturasi in stomac, ce te duc pe cumile fericirii.

Pentru ca te simti atat de high, ai tendinta de a ignora semnalele de alarma, cand acestea apar. Ajungi la o despartire, doar cand acestea sunt foarte evidente. Ar fi cazul totusi sa deschizi ochii si sa observi si acele red flag-uri subtile,care sa iti dea de gandit daca are sens sa continui sau nu, pana nu e prea tarziu. Uite la ce poti sa fii atenta, ce nu ar trebui sa ignori:

Lipsa de politete

Cu tine se poarta minunat, la fel si cu familia si prietenii tai. Dar ce atitudine are el fata de chelneri, fata de oamenii din trafic? O persoana ce se poarta urat cu cei din jur, ori cei care se afla sub nivelul sau, inevitabil va ajunge sa te trateze si pe tine la fel mai tarziu.

Fosta relatie

Felul in care vorbeste despre iubitele sale spune multe despre el. Daca auzi povesti in care doar ele erau de vina in relatie si motivul pentru care s-a ajuns la despartire, nu isi asuma nicio responsabilitate si chiar jigneste o femeie cu care in trecut a impartit totul, ar trebui sa te pui serios pe ganduri.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Stapaneste-ti fluturasii din stomac si fii atenta la semnalele de alarma de la inceputul relatiei
Stapaneste-ti fluturasii din stomac si fii atenta la semnalele de alarma de la inceputul relatiei[Sursa foto: PixaBay]

Relatia cu parintii

Are o relatie tensionata cu parintii lui, sau niciun fel de relatie cu acestia? Nu pare sa fie un barbat prea familist. Iti doresti oare sa fii cu cineva de acest gen? Daca esti in cautarea unei relatii pe termen lung, cumse vor petrece sarbatorile  voastre? Cand veti avea un copil, cine va va sprijini? Ar trebui sa te gandesti serios daca are sens sa investesti in cineva ca el.

Minciuni aparent nevinovate

In special la inceput, cu totii avem tendinta de a ne pune intr-o lumina un pic mai alba decat realitatea. O facem cu scopul de a ne impresiona partenerul. Daca totusi simti prea multe neconcordante intre  ceea ce zice si ceea ce face, sau cauta prea mult sa indulceasca realitatea ca sa iasa el bine in orice, ar trebui sa fii precauta.

Citeste si: CITEȘTE: Cum poți să treci peste o despărțire



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies