Star pe TV, o copilarie cu multe lipsuri si extrem de multa ambitie! Unul dintre actorii din „Moldovenii”, o poveste impresionanta despre reusita in viata

Marius Graunte
Marius Graunte din serialul Moldovenii

"Am lucrat intr-o fabrica cu peste 8000 de angajati, la minus patru grade ca sa strangem bani sa facem nunta pe care am visat-o!”

Marius Graunte, cel care il interpreteaza pe Viorel, un personaj controversat, "combinatorul" satului din Gaurenii de Jos este in viata de zi cu zi opusul personajului pe care il interpreteaza in serialul „Moldovenii”, difuzat la Kanal D, in fiecare sambata, la ora 20:00.

 

Linistit, muncitor si familist convins, actorul are doua meserii; ziua este taximetrist  si, in weekenduri sau de cate ori este solicitat, este dansator profesionist la Ansamblul "Hora Moldovei" din Iasi.

Crescut intr-o familie modesta, in satul Aroneanu, de langa capitala Moldovei, Marius a stiut de mic ca trebuie sa se autodepasesca pentru a reusi in viata. 

"Am crescut o perioda fara tata, fiind plecat din tara, la munca. Aveam patru ani cand a plecat prima data si venea o data pe an acasa. S-a intors definitiv cand aveam 16 ani. Au fost multe momente cand aveam nevoie de el, de un sfat din partea lui.

Mama a fost tot timpul alaturi de mine.  Am facut naveta de la 10 ani, din clasa a patra, pana am terminat liceul, pentru ca mi-am dat seama cat de importanta este educatia",  povesteste protagonistul serialului "Moldovenii". 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

In varsta de 29 de ani, Marius Graunte a renuntat la marele sau vis pentru a se putea intretine si pentru a-si ajuta si familia. 

"Am urmat cursurile liceului de arta <Octav Bancila> din Iasi, sectia de balet. In clasa a zecea am inceput sa merg la cursurile de dans popular.  Din pacate, ca balerin nu reusesti sa-ti intretii familia. Trebuia sa prind contracte pe vase de croaziera, ceea ce de la Iasi era foarte greu!", povesteste acesta.

Debutul sau in serialul "Moldovenii" a fost unul  firesc, legandu-l o prietenie veche de zece ani de Petronel Gongeanu, cel care da viata personajului padurarului Mitica. 

Impreuna au facut un curs de ospatarie si practica intr-un restaurant din Iasi, cand aveau doar 19 ani. Lui Marius Graunte nu i-a fost niciodata rusine de munca. A lucrat, alaturi de sotia sa, in conditii grele, timp de jumatate de an, intr-o fabrica din Anglia. 

" Am lucrat intr-o fabrica cu peste 8000 de angajati, la minus patru grade ca sa strangem bani sa facem nunta pe care am visat-o. Ambalam salate de dimineata pana seara",

rememoreaza actorul o perioada grea din viata sa si a sotiei sale de care l-a unit la inceput pasiunea pentru dans, amandoi performand in acelasi ansamblu, unde de altfel s-au si cunoscut in urma cu opt ani.  

Pe Marius Graunte il puteti vedea in pielea personajului Viorel, sambata, incepand cu ora 20.00, intr-un nou episod al serialului "Moldovenii", la Kanal D. 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Sambata, la ora 20:00, „Moldovenii” revin la Kanal D, cu cel de-al doilea sezon!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies