Starea de sanatate a actritei Olga Tudorache s-a agravat! A fost mutata la Terapie Intensiva si este monitorizata non stop!

Starea de sanatate a actritei Olga Tudorache s-a agravat! A fost mutata la Terapie Intensiva si este monitorizata non stop!
Starea de sanatate a actritei Olga Tudorache s-a agravat! A fost mutata la Terapie Intensiva si este monitorizata non stop!

Actrita Olga Tudorache a fost spitalizata, luni, la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, pentru evaluarea starii de sanatate. Azi, medicii au anuntat ca actrita a fost mutata la Terapie Intensiva.

”Doamna Olga Tudorache a fost internata in Spitalul Universitar de Urgenta Elias in data de 09 octombrie 2017, pentru evaluarea starii de sanatate, deteriorata progresiv in ultima perioada. Evaluarea initiala s-a facut cu supravegherea permanenta a parametrilor vitali. in cursul diminetii zilei de 12 octombire, starea generala s-a agravat in concordanta cu evolutia imprevizibila a bolii. Din aceste motive, doamna Olga Tudorache a fost internata incepând din aceasta dimineata in sectia de terapie intensiva a Spitalului Universitar de Urgenta Elias, pentru supraveghere continua si continuarea tratamentului adecvat”, au anuntat reprezentantii spitalului, intr-un comunicat de presa, relateaza liberatea.ro.


Olga Tudorache s-a nascut pe 11 octombrie 1929, in comuna Oituz din judetul Bacau. in anul 1951, a absolvit Institutul de Teatru si a intrat in echipa Teatrului Tineretului din Bucuresti, unde a jucat pâna in anul 1966, când institutia teatrala a fuzionat cu Teatrul Nottara. De atunci, actrita a jucat la Teatrul Mic, pâna in anul 1978, la Teatrul Foarte Mic si la Teatrul National din Bucuresti.

Olga Tudorache, supranumita "doamna teatrului românesc”, este cunoscut[ pentru roluri precum Vitoria Lipan din ”Baltagul”, dupa Mihail Sadoveanu, Beatrice din ”Efectul razelor gamma asupra anemonelor”, de Paul Zindel, si mama lui Mihai Viteazul in filmul din 1970, conform StirileKanalD.ro. http://www.stirilekanald.ro/starea-de-sanatate-a-actritei-olga-tudorache-s-a-agravat-a-fost-mutata-la-terapie-intensiva-si-este-monitorizata-non-stop-17329805



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Alimentul asta e moarte curata! Ramane nedigerat in stomac si doua ore!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Anica Gantu s-a trezit din moarte clinica! Ce a povestit artista

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies