Ștefan Bănică, declarații după aproape zece ani de relație cu Lavinia Pîrva: „Cred că are nevoie de spațiu, de libertate”

Stefan Banica
Stefan Banica si Lavinia Pirva s-au casatorit

Ce spune Ștefan Bănică despre relația pe care o are cu Lavinia Pîrva, femeia care l-a făcut tată pentru a treia oară.

După aproape 10 ani de relație cu Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică a dezvăluit cheia succesului și cum a reușit să mențină această căsnicie atât de frumoasă.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2017 și au împreună un fiu, pe care îl cheamă Alexandru. Micuțul le-a adus multă stabilitate în familie, dar și multe momente frumoase împreună.

Ștefan Bănică a vorbit despre cum este în afara camerelor de filmat atunci se află cu soția și cu copiii săi, dar și cum este relația cu Lavinia.

Stefan Banica
Stefan Banica, despre relatia cu Lavinia Pirba[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Cred că are nevoie de spaţiu, de libertate” Ștefan Bănică a spus-o sincer, după 10 ani de relație cu Lavinia Pîrva

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Acasă sunt un om normal, aşa cum toţi cred că suntem în această ipostază.

Sunt un tată care încearcă – şi sper că şi reuşesc lucrul ăsta – să fie un catalizator pentru toţi cei trei copii ai lui, crescându-i în spiritul ideii de familie, de iubire şi respect reciproc. Sunt genul de bărbat căruia îi place să petreacă timp cu soţia lui, cu familia lui şi, în acelaşi timp, exact cum spunea Lavinia la începutul interviului, fiecare dintre noi cred că are nevoie de spaţiu, de libertate, de intimitate.

Citeste si: Lavinia Pîrva a fost sărbătorită la „Teo Show”! Ce își dorește artista cadou din partea lui Ștefan Bănică Jr.?

Acasă pentru mine înseamnă intimitate. Poate şi de aici, în momentul în care intimitatea îmi este atacată, dau senzaţia că sunt intangibil”, a explicat Ștefan Bănică pentru Viva.ro.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Cum se înțelege Ștefan Bănică cu Violeta și cu Radu

Cât despre relația cu copiii cei mari, Violeta și Radu, Ștefan Bănică a dezvăluit că are o relație foarte bună cu cei doi și că s-a implicat în mod activ în educația lor.

Citeste si: O copiază sau nu Lavinia Pîrva pe Andreea Marin? Zâna a vorbit pentru prima oară despre soția fostului soț: ''Exista o asemenare fizica...''

Aşa cum ţi-am mai zis, le-am insuflat ideea de familie, de unitate, faptul că multe lucruri se pot schimba în viaţa asta, dar mama, tata şi fraţii – niciodată. Mă bucur că toţi trei o iubesc nespus pe mama mea, pe bunica lor, care are o răbdare ieşită din comun şi un mod cald de a te face să înţelegi lucrurile, care la ea par clare şi simple. Şi, așa cum m-a învăţat pe mine, îi învaţă şi pe ei, care o adoră, pur şi simplu.

Şi atunci, prin mama mea, această idee de familie este şi mai puternică.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Irina Fodor, reacţie dură după apariţia imaginilor cu ea şi Ştefan Bănică: "Persoane prezente la fața locului au fost evitate în fotografii"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Müjde Uzman, cea care dă viață personajului Alev în serialul „O dragoste”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebra actriță când nu este pe platourile de filmare

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies