Ştefan Ciuculescu a fost nominalizat la Survivor România pe 12 iunie 2021. Mama concurentului nominalizat este o celebră campioană

pe cine a nominalizat la survivor aseara
Ştefan Ciuculescu a fost nominalizat la Survivor România pe 12 iunie 2021. Mama concurentului nominalizat este o celebră campioană

Survivor România - 12 iunie 2021. Ce surpriză au avut fanii emisiunii fenomen în seara de sâmbătă 12.06.2021, la al doilea joc de imunitate al săptămânii

Ediţia emisiunii Survivor România din data de 12 iunie 2021 a prezentat al doilea joc de imunitate al săptămânii. Cu o seară în urmă, Razbonicii au pierdut în faţa Faimoşilor cu scorul de 10-8. La consiliul de eliminare Maria, Andrei şi Marius l-au votat pe Albert Oprea pentru a ieşi din concurs. Albert a precizat că se aştepta să aibă voturile din partea coechipierilor săi, pentru că nu a mai performat în timpul traseelor sportive din jungla dominicană.

Cine a câștigat al doilea joc de imunitate la Survivor România 2021 pe 12 iunie 2021

cine a fost nominalizat la survivor astazi

În timpul celui de-al doilea joc de imunitate, Sebastian Chitoşcă şi Albert au început să aibă o discuţie aprinsă. Meciul a fost unul nocturn, cu un traseu pe sol înconjurat de palmieri, făclii de foc şi fum, ce au putut face o atmosferă şi un spectacol incendiar cu ajutorul concurenţilor.

Cine a fost nominalizat la Survivor România pe 12 iunie 2021

Sebastian către Albert: “Eşti ca Andreea Antonescu, aduci un punct la trei luni…”

Albert i-a dat şi el o replică acidă: “Punctul îl aduc într-un picior!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Meciul de ştafetă a fost câştigat de echipa Razbonicilor şi punctul final a fost adus de Albert Oprea împreună cu Maria Chiţu. Zanni şi Raluca Dumitru nu au putut marca punctul pentru echipa Faimoşilor, iar dezamăgirea în rândul concurenţilor de culoare roşie a fost mare.

La consiliul de eliminare concurenţii echipei Faimoşilor  au votat.

Ştefan Ciuculescu a fost nominalizat pentru a părăsi Survivor România pe 13 iunie 2021. In urma primirii verdictului acesta a precizat: „Așa cum am mai spus, mă așteptam, mai ales că în aceste săptămâni am fost cel mai slab din echipă. Nu mă surprinde absolut deloc. Asta e situația, mergem mai departe. Megem cu capul sus, pieptul în față, suntem bărbați. N-avem ce face.”  

Ce poţi vizita în Republica Dominicana şi cum poţi fi aproape de concurenţii de la Survivor România 2021

Citeste si: Cine a fost nominalizat la Survivor România pe 11 iunie 2021. Cu ce se ocupă concurentul nominalizat în viața de zi cu zi

survivor 12 iunie 2021 nominalizare
Plaja in Republica Dominicană [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Adelina Damian a fost eliminată de la Survivor România. Cum arăta în urmă cu 8 ani

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Republica Dominicană este o țară insulară a Americii de Nord, în nordul Mării Caraibilor. Poate fi destinaţia perfectă pentru o vacanţă la umbra palmierilor şi a apei de culoare turcoaz. Este renumită de asemenea, pentru nispul alb şi lagunele ce îţi tăie răsuflarea. Cu resorturi şi hoteluri dotate cu centre spa şi de recuperare pentru toate bugetele, această destinaţie poate oferi amintiri de neuitat celor care o vizitează.

Capitala Republicii Dominicane se afla în Santo Domingo, fiind cel mai mare oraş al ţării. În Republica Dominicană „o vizită la ţară”  vă va duce printre plantaţiile de trestie de zahăr, arborii de cafea, bananieri şi satele micuţe ce atrag toate privirile. Mulţi tineri proaspăt căsătoriţi aleg această destinaţie pentru luna de miere.

Cum arată mama concurentului nominalizat la Survivor România pe 12 iunie 2021

cine a fost nominalizat la survivor aseara
Alina Ciuculescu si Ştefan Ciuculescu[Sursa foto: Wowbiz]

Ştefan Ciuculescu nominalizat la Suvivor pe 12 iunie 2021 are o mamă celebră! Alina Ciuculescu a fost campioană la spadă şi floretă. În anul 1990 a devenit campioană naţională la spadă şi ulterior a câştigat de cinci ori Cupa României la aceeasi categorie. 

De asemenea a obţinut medaliile de argint şi bronz la Campionatele Mondiale Militare. Ştefan, a fost pasionat de sport, incă de la vârsta fragedă de 7 ani. Sportul ales a fost fotbalul şi a devenit cunscut în acestă arie sortivă.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cucu a fost eliminat de la Survivor România 2021 pe 23 mai 2021

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies