Ștefan Ciuculescu de la Survivor, prima apariție publică alături de iubita sa, Marina

Ștefan Ciuculescu de la Survivor, prima apariție publică alături de iubita sa, Marina
Ștefan Ciuculescu de la Survivor, prima apariție publică alături de iubita sa, Marina

Ștefan Ciuculescu a prezentat-o pe noua sa iubită, Marina, în fața internauților.

Ștefan Ciuculescu a apărut pentru prima dată alături de noua sa iubită, Marina, în cadrul unei emisiuni. Deși nu formează un cuplu de mult timp, se pare că cei doi au planuri mari împreună.

Deși au fost discreți până în prezent în legătură cu povestea lor de dragoste, Bianca Comănici, colega de platou a lui Ștefan Ciuculescu, a reușit să îl convingă să o prezinte pe iubita sa în fața internauților.

Aceasta se afla în spatele camerelor, urmărindu-și iubitul cu atenție.

Ștefan Ciuculescu s-a lăsat convins cu greu să le-o arate fanilor pe iubita sa. Ulterior, acesta i-a promis colegei sale că pregătește o „răzbunare” pe măsură, în spirit de glumă, așa cum ne-a obișnuit.

“Mari, vino încoace! Haide, vino, că nu am ce să mai fac acum. Ea (Bianca Comănici) mă face acum să pot spune niște detalii și niște lucruri.

Cât de curând, cum stau eu acum cu Marina vei sta și tu cu… Marina: Nu e secretos de fel, el e sincer. Ștefan Ciuculescu: Uite secretul deslușit”, a fost dialogul dintre cei trei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fostul concurent de la Survivor a mărturisit că până în momentul respectiv a evitat astfel de situații pentru că iubita sa este extrem de rușinoasă.

Citeste si: Ștefan Ciuculescu de la Survivor România are o nouă iubită! Cum arată blondina de care s-a îndrăgostit Faimosul

Cum a început relația dintre Ștefan și Marina

Ștefan Ciuculescu de la Survivor, prima apariție publică alături de iubita sa, Marina

Marina și Ștefan au vorbit deschis despre începutul relației lor. Aceștia au dezvăluit că formează un cuplu din data de 12 august, însă lucrurile au evoluat extrem de rapid în ceea ce îi privește, întrucât au luat decizia de a se muta împreună.

 “Nu este o aventură, mie nu îmi plac aventurile. Nu ar fi fost loc de o aventură cu această persoană cu care sunt din data de 12 august. Mie îmi plac fetele simple, naturale. Eu sunt foarte romantic.

În fine, mie îmi place, mă simt bine, mă simt în largul meu, sper că și ea la fel și sper cu ocazia asta să treacă și ea peste micile momente de gelozie.

E normal, când îți place de o persoană, să intervină și chestiile astea mărunte…”, a declarat Ștefan Ciuculescu.

Citeste si: Ștefan Ciuculescu, apariție surpriză în platoul „Bravo, ai stil!”. Ce a făcut fotbalistul în noul sezon



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Asigurările pe care le-a făcut Adrian Minune familiei sale, în cazul în care artistului i s-ar întâmpla ceva. “E totul în regulă.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies