Stefan de la Exatlon, cerut in casatorie. Tanarul e unul dintre cei mai iubiti burlaci din Romania. Vezi daca "razboinicul" are ganduri de insuratoare EXCLUSIV

Stefan de la Exatlon, cerut in casatorie. Tanarul e unul dintre cei mai iubiti burlaci din Romania. Vezi daca
Stefan de la Exatlon, cerut in casatorie. Tanarul e unul dintre cei mai iubiti burlaci din Romania. Vezi daca "razboinicul" are ganduri de insuratoare EXCLUSIV

Stefan de la Exatlon se pregateste de nunta? Tanarul a fost cerut in casatorie.

 

Febra Exatlon a cuprins intreaga Romanie! In lunile in care competitia s-a desfasurat in Republica Dominicana, “Faimosii”, dar si “Razboincii” si-au facut milioane de fani si au cucerit multe inimi.

Unul dintre cei mai indragiti concurenti de catre reprezentantele sexului frumos a fost, de departe, Stefan Floroaica. In varsta de 25 de ani, “razboinicul” cu trup perfect de atlet a punctat la fiecare aparitie.

Eliminarea lui din semifinale a adus astfel multa tristete, insa barbatul nu trebuie sa dispere. Exista si parti bune, drept dovada, a si primit un mesaj surpriza de la o superba femeie din Romania.

Iuliana, castigatoarea celui de-al treilea sezon "Bravo, ai stil!", si ocupanta locului secund in finala "Bravo, ai stil! All Stars", i-a spus lui Stefan ca a fost favoritul ei de la Exatlon si ca a fost impresionata de modestia, eleganta si abilitatea lui de a se tine departe de scandaluri in ciuda presiunii greu de suportat.

La randul lui, tanarul a afirmat ca satena cu ochii verzi-albastri este o femeie foarte frumoasa si ca i-ar placea sa o cunoasca.

Ei bine, in ciuda "lipiciului" la reprezentantele sexului frumos, Stefan Floroaica este singur.

" Am avut o relatie de aproape un an cu o fata draguta si cumsecade. Ne-am inteles bine, dar eu nu am putut sa-i cer sa ma astepte atatea luni, asa ca i-am spus inainte sa plec la Exatlon ca o voi intelege daca isi gaseste pe altcineva.

Si, asa s-a intamplat. O respect, la fel cum imi respect toate fostele prietene", a spus barbatul.

Acesta a povestit in urma cu cateva zile si ultima discutie serioasa pe care a avut-o cu fosta prietena.

" I-am zis "Ma, fata, e simplu! Cinci luni sau trei sau patru o sa fiu plecat si nu o sa putem comunica. Poate intalnesti pe altcineva si nu as vrea sa te simti legata de mine.

As fi egoist daca ti-as cere asa ceva". Amandoi suntem ok acum. Eu am mai fost plecat o perioada lunga inainte de Exatlon si ea m-a asteptat. Nu ar fi fost corect sa-i cer sa ma mai astepte o data. M-am gandit la ea de multe ori cand eram in Republica Dominicana insa trebuia sa ma concentrez la ce aveam de facut acolo si nu pot sa zic ca am suferit
", a declarat Stefan.

De fiecare data cand "razboinicul" repeta ca este singur, la emisiuni, sau in declaratii pentru diverse publicatii, fanele lui prind curaj si ii fac tot felul de propuneri, unele mai "picante" decat altele. Mai mult decat atat, Stefan primeste si cereri in casatorie. O tanara l-a intrebat, pe o retea de socializare daca nu vrea sa-i fie sot.

" Esti un baiat extraordinar.

Te-am urmarit atat la Exatlon cat si la alte emisiuni, vorbind liber despre viata ta. Esti o raritate, modest, diplomat, sincer. Si ai un zambet minunat. Vrei sa fii sotul meu?", este propunerea verii pe care a primit-o fostul concurent de la Exatlon.

Raspunsul se lasa asteptat, dar, din pacate pentru admiratoarea lui Stefan, acesta a spus in urma cu cateva zile ca este inca prea tanar sa-si intemeieze o familie si ca are alte prioritati.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 20 iulie 2018. Luna intra in zodia Scorpion. Cum sunt afectate zodiile

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies