Ștefan Farrel spune adevărul despre relația lui cu Bianca Rus! Andreea Tonciu a avut dreptate?

Ștefan Farrel spune adevărul despre relația lui cu Bianca Rus! Andreea Tonciu a avut dreptate?
Ștefan Farrel spune adevărul despre relația lui cu Bianca Rus! Andreea Tonciu a avut dreptate?

Bianca Rus a tot vorbit la ”Bravo, ai stil! Celebrities” de iubitul său, Stefan Farrel. Acesta a apărut și cu ea în emisiune, deși mai multe concurente lăsau să se înțeleagă că această relație este una falsă.

Bianca Rus a luat foc de fiecare dată când i s-a pus sub semnul întrebării relația de iubire dintre ea și Stefan Farrel.

”Nu e nimic între tine și Ștefan Farrel, e un barter. Domnul Farrel este prietenul Biei și au făcut schimb pe schimb: ”tu te duci acolo în emisiune și spui numele meu, ce fac eu, iar eu sun și cer bartere” De aceea, îi spui tot timpul numele în emisiune (…) Și, te rog frumos, începând cu această emisiune, să nu îi mai pronunți numele aici, poți să o faci la tine pe Instagram,

unde vrei, dar nu în emisiune. Toate avem oameni cu care lucrăm și nu le spunem numele în emisiune, nu le facem reclamă aici”, a spus Andreea Tonciu la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, despre relația dintre Bianca Rus și Stefan Farrel.

Citeste si: Cristina Șișcanu, schimbare spectaculoasă de look! Ce și-a făcut soția lui Mădălin Ionescu

Și atunci, și după aceea, Bianca Rus a afirmat sus și tare că ea și Stefan Farrel sunt la început de drum, dar relația lor este una de iubire.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Ștefan Farrel recunoaște că nu a făcut sex cu Bianca Rus! ”Eu nu mai scap de Bianca”

Ei bine, după perioada de izolare din cauza pandemiei de coronavirus, când emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” a fost suspendată, Bianca Rus a plecat acasă, la părinții săi, în vreme ce Stefan Farrel a fost la Cluj.

Citeste si: Bianca Rus, șantajată cu poze nud! Ce s-a întâmplat de fapt între ea și Antonio Luigi Gottschling- avem toate detaliile!

Ștefan Farrel, despre Bianca Rus ”Nu a fost niciodată iubita mea”

În această perioadă, Stefan Farrel a avut câteva mesaje prin care explica faptul că el și Bianca Rus nu mai formează un cuplu. Apoi, a venit și bomba! Bărbatul a recunoscut că nu a fost iubitul acesteia.

”Nu a fost niciodată iubita mea. Îmi pare rău că nu am ascultat de prietenii mei.

S-a folosit de mine pentru emisiune, a făcut acest lucru și pentru a-și spăla imaginea în fața publicului. Cu troate că am acceptat experimentul tv pentru a cunoaște iubirea pe nevăzute...a fost greșeala vieții mele. Eu nu aveam nevoie de publicitate. Mi-am cheltui proprii bani pe bilete de avion și fițe ca să dau bine la Tv. Însă acela nu sunt eu.

Eu sunt un om simplu, iar cei care mă cunosc știu despre ce vorbesc.

Nu am nevoie de mașini scumpe și Dubai, opulență și minciuni”, este mesajul lui Stefan farrel despre relația lui cu Bianca Rus



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies