Stefan Floroaica a povestit ultima discutie serioasa cu fosta lui iubita. Vezi ce i-a spus! "Ma, fata, e simplu!"

Stefan Floroaica a povestit ultima discutie serioasa cu fosta lui iubita. Vezi ce i-a spus!
Stefan Floroaica a povestit ultima discutie serioasa cu fosta lui iubita. Vezi ce i-a spus! "Ma, fata, e simplu!"

Stefan de la Exatlon vorbeste despre fosta iubita. Au ramas prieteni.

Febra Exatlon a cuprins intreaga Romanie! In lunile in care competitia s-a desfasurat in Republica Dominicana, “Faimosii”, dar si “Razboincii” si-au facut milioane de fani si au cucerit multe inimi.

Unul dintre cei mai indragiti concurenti de catre reprezentantele sexului frumos a fost, de departe, Stefan Floroaica. In varsta de 27 de ani, “razboinicul” cu trup perfect de atlet a punctat la fiecare aparitie.

Ei bine, in ciuda "lipiciului" la reprezentantele sexului frumos, Stefan Floroaica este singur.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

" Am avut o relatie de aproape un an cu o fata draguta si cumsecade. Ne-am inteles bine, dar eu nu am putut sa-i cer sa ma astepte atatea luni, asa ca i-am spus inainte sa plec la Exatlon ca o voi intelege daca isi gaseste pe altcineva.

Si, asa s-a intamplat. O respect, la fel cum imi respect toate fostele prietene", a spus barbatul.

Citeste si: Asta inseamna sa fii fair-play! Ce spune Stefan Floroaica despre Vladimir Draghia, dupa rivalitatea de la Exatlon EXCLUSIV

Acesta a povestit in urma cu cateva zile si ultima discutie serioasa pe care a avut-o cu fosta prietena, chiar inainte de a pleca la Exatlon.

" I-am zis "Ma, fata, e simplu! Cinci luni sau trei sau patru o sa fiu plecat si nu o sa putem comunica. Poate intalnesti pe altcineva si nu as vrea sa te simti legata de mine. As fi egoist daca ti-as cere asa ceva". Amandoi suntem ok acum. Eu am mai fost plecat o perioada lunga inainte de Exatlon si ea m-a asteptat. Nu ar fi fost corect sa-i cer sa ma mai astepte o data.

M-am gandit la ea de multe ori cand eram in Republica Dominicana insa trebuia sa ma concentrez la ce aveam de facut acolo si nu pot sa zic ca am suferit", a declarat Stefan.

Citeste si: Adevărul despre relația dintre Alina Pană și Ștefan Floroaica !”Nu-mi plac copiii”!!! EXCLUSIV

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies