Ștefana Peev de la Bravo, ai stil! este însărcinată pentru a doua oară: „Cu greu am putut să ținem acest secret”

Stefana Peev
Stefana Peev este insarcinata

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a anunțat că va deveni mamă pentru prima dată. Când va naște Ștefana Peev.

Bucurie imensă îm showbiz! Fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, Ștefana Peev, este însărcinată cu al doilea copil.

Ea și soțul ei, Maximilian Peev, au dezvăluit că urmează să devină, din nou, părinți prin intermediul unui videoclip postat pe conturile lor de Instagram, dar și printr-un vlog pe YouTube, cu reacțiile celor dragi la aflarea veștii.

Deși au încercat să mențină secretul timp de mai multe luni, cei doi și-au dat seama că filmările pe care le realizează zilnic i-ar putea da de gol, așa că au decis să fie primii care îi anunță

pe urmăritorii lor despre fericita veste.

Citeste si: Ștefana de la Bravo, ai stil! a adus pe lume primul copil! Cum se simte tânăra?

Stefana Peev
Stefana Peev insarcinata[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„DUE DATE- AUGUST 2022! Cu greu am putut să ținem acest secret departe de voi! Dacă ne urmăriți deja de ceva timp, știți cât suntem de fericiți cu Leon și cât de mult ne-am mai dorit cel puțin încă o surioară sau un frate pentru

el. Lucrurile s-au întâmplat lin, ușor, exact atunci când trebuia să se întâmple. Suntem extrem de recunoscători pentru ceea ce trăim și fiecare zi care trece ne aduce mai aproape de momentul în care cei mici vor alerga de mânuța pe plajele lumii. Leo, o să ai un prieten pe viață”, a scris Ștefana pe Instagram.

Citeste si: Cine este XONIA. „Copilăria mea a fost una extrem de frumoasă și le mulțumesc părinților mei pentru asta"

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STEFANA| TRAVEL 🌴 (@stefanapeev)

Ștefana Peev a devenit mamă pentru prima dată pe 16 martie 2021

Ștefana Peev a devenit mamă pentru prima dată în luna martie 2021, pe 16 martie, după un travaliu dificil.

Micuțul s-a lăsat așteptat multe ore înainte de a veni pe lume.

”...Bebe e asezat pe pieptul meu. E caldut. S-a terminat. Dupa 33 de ore e gata. E aici. El e cel care a iesit afara si eu sunt cea care se simte libera. Suntem 3. Acum suntem 3. La ora 15.13 s-a nascut Leon Peev- 3.7 kg si 54 cm de fericire pura care au iesit din mine, mama lui.

⁣ Va multumim pentru mesajele de bine si energia voastra. Va transmitem toata iubirea din lume. Acum suntem completi, Stefi, Max si Leo❤️. Va iubim.””, e doar o mică parte din mesajul postat de Ștefana Peev pe Instagram imediat după ce bebelușul a venit pe lume.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies