Ștefana Suciu de la Bravo, ai stil! a dezvăluit sexul bebelușului şi radiază de fericire! Felicitări, femeie frumoasă!

Ștefania Suciu
Ștefania Suciu de la Bravo, ai stil este insarcinata

Tânăra și soțul său trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi au dezvăluit cu ajutorul unui filmuleț genul bebelușului.

Ștefana Suciu, fosta concurentă de la Bravo, ai stil, a anunțat la finalul lunii septembrie că este însărcinată pentru prima dată.

Tânăra a ajuns să aibă o carieră de succes în domeniul online-ului, după ce a devenit cunoscută în cadrul celei mai iubite competiții de stil din România.

Citeste si: Beatrice Olaru de la Exatlon este însărcinată pentru prima dată

Peste numai câteva săptămâni, Ștefana și partenerul său vor deveni părinți pentru prima dată. Ea și soțul său, Max, s-au căsătorit în urmă cu câteva luni și au plecat în luna de miere în Maldive. Acolo, aceștia au realizat un videoclip în care au anunțat minunea din viața lor.

Citeste si: Actrița Olimpia Melinte este însărcinată pentru a doua oară

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Acum, Ștefanaa a decis să împărtășească un alt lucru minunat din viața sa. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! și soțul său au dezvăluit sexul bebelușului. Cei doi vor avea un băiețel și sunt în culmea fericirii.

„It's a BOY! #babyreveal 💙
Ne-am distrat tare, a fost cel mai adorabil lucru pe care l-am facut in ultimul timp. Te asteptam👶🏻, dar nu te grabi, avem destul timp.

🤞🏻”, a scris Ștefania pe contul său de Instagram, alături de un filmuleț.

Ștefania Suciu
Ștefania Suciu si sotul sau au dezvaluit sexul bebelusului[Sursa foto: Instagram]

Așa cum era de așteptat, Ștefana și soțul ei au primit o mulțime de comentarii, în care au fost felicitați pentru vestea cea mare.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

It's a BOY! #babyreveal 💙 Ne-am distrat tare, a fost cel mai adorabil lucru pe care l-am facut in ultimul timp. Te asteptam👶🏻, dar nu te grabi, avem destul timp. 🤞🏻 Tot video-ul pe youtube.

A post shared by STEFANA| Travel Expert (@stefanapeev) on

„Nice! Doar că, din punctul meu de vedere, nu cred c-a fost cea mai inspirată idee ca soțul tău să se îmbrace într-o rochie pentru acest moment. But you guys know better ☺️ Congrats!”, i-a transmis o prietenă, uimită de faptul că soțul Ștefaniei a ales să poarte o rochie pentru marea dezvăluire.

Sărbătorile de iarnă au prins-o pe Ștefana de la Bravo, ai stil cu o burtică de graviduță superbă, iar în curând își va ține bebelușul în brațe.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cu ce bărbat tânăr, frumos şi celebru s-a afișat Bianca de la Puterea dragostei, după ce Livian a anunțat că s-a certat cu iubita lui? Le stă bine împreună!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies