Ștefania de la Puterea dragostei, mesaj dur pentru fostul iubit: „Nu-l știam așa”

Ștefania de la Puterea dragostei
Ștefania de la Puterea dragostei, despre fostul iubit

Având-o alături pe Mary, Ștefania de la Puterea dragostei și-a deschis sufletul. Ce spune despre fostul său iubit, după ce s-a aflat că a fost bătută.

La scurt timp după ce a fost eliminată din emisiunea în care era concurentă, Ștefania de la Puterea dragostei a făcut un live alături de prietena sa, Mary, în care a vorbit despre fostul său iubit.

În urmă cu câteva săptămâni, Ștefania a fost protagonista unui moment halucinant, atunci când s-a aflat că fostul său iubit, Adelin, a bătut-o și a tuns-o. Deși mulți se așteptau să vorbească despre el, Ștefania a decis să vorbească despre Mihai, bărbatul cu care a format un cuplu în casa emisiunii Mireasa.

Însă cei doi s-au despărțit, la dorința Ștefaniei, care și-a și dorit să iasă din competiție. Chiar dacă a sperat că vor rămâne prieteni și după terminarea emisiunii, se pare că Mihai nici nu vrea să audă de așa ceva, mai mult, acesta vrea o nouă relație.

Ștefania și Mihai
Ștefania și Mihai au format un cuplu[Sursa foto: captura TV]

Ultimul gest al Ștefaniei a fost să îi trimită o scrisoare lui Mihai după ce a fost eliminată, iar Mihai a reacționat urât.

În cadrul unui vlog, Ștefania a explicat ce s-a întâmplat cu această relație.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ștefania de la Puterea dragostei
Ștefania de la Puterea dragostei și Mary, despre Mihai[Sursa foto: captura TV]

„Nu ştiu de unde schimbarea asta, şi eu am fost uimită. Nu am fost niciodată acolo unde nu am fost dorită. Da, l-am învățat așa pentru mine. Nu-l ştiam aşa, dar dacă ăsta-i comportamentul lui faţă de mine care-i face bine, sunt ok şi eu cu el.

I-am dat numai sfaturi bune, să îi fie bine. Nu i-am spus nimic special sau ieșit din comun, nu i-am dat speranțe. Nu vreau să îl trag lângă mine.

Dacă mă voia numai pe mine, pleca de acolo sau era hotărât și nu cunoștea pe altcineva. Mihai nu m-a vrut atât de mult cum a părut că mă vrea(...). Nu i-am făcut teste, eu am făcut ce am simțit, i-am spus ce nu merge.

Într-adevăr, acolo în casă nu mergea între noi, afară nu știu, că nu am încercat, nu știu ce va fi pe viitor. Eu am considerat că am fost destul de dreaptă să mă retrag şi să-i las spaţiu. Că vrea să cunoască altă femeie, e problema lui, că se cunoaște prea repede, iar e problema lui”, a dezvăluit Ştefania, după ce a ieşit din emisiune.

Mary de la Puterea dragostei, alături de Ștefania în tot ce i s-a întâmplat

Mary i-a fost alături și a încercat și ea să explice ce s-a întâmplat, de fapt:

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Dacă nu-i scria, era o mare problemă, că uite, vezi, Ștefania a ieșit din casă și nu mai dă nici măcar un ban pe Mihai. Dacă i-a scris, iar este o mare problemă, că de ce se bagă. După trei zile, credeți că Ștefania se aștepta ca el să facă un cuplu, că vrea să facă un cuplu? I-a scris scrisoarea de sâmbătă și i-a trimis-o luni. Staff-ul i-a dat-o abia acum, într-adevăr.

Și acolo i s-a adresat cu „ce face băiatul”? Îți iei țeapă atunci când ai așteptări, te aștepți la nu știu ce din partea persoanei respective”, a dezvăluit și Mary, care știe toate secretele prietenei sale.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies