Ștefania Rareș a vorbit deschis despre situația sa financiară: „Săracă m-am născut și tot săracă mor.”

Ștefania Rareș a vorbit deschis despre situația sa financiară: „Săracă m-am născut și tot săracă mor.”
Ștefania Rareș a vorbit deschis despre situația sa financiară: „Săracă m-am născut și tot săracă mor.”

Interpreta de muzică a dezvăluit motivul pentru care nu a putut să adune averi.

Ștefania Rareș este o cunoscută interpretă de muzică populară de la noi din țară. În vârstă de 80 de ani, cântăreața face parte din generația de aur al artiștilor români, trecând de-a lungul carierei sale prin numeroase momente, unele mai plăcute, altele mai puțin plăcute, ajungând în cele din urmă la o vârstă onorabilă în care își trăiește bătrânețea cu demnitate, renunțând la aparițiile sale scenice.

Cu toate acestea, recent, Ștefania Rareș a fost invitată în cadrul podcastului „Povești de Film, cu Mara Bănică”, acolo unde a vorbit despre cariera sa profesională și despre viața sa personală.

Citește și: „Atâta timp cât există pe masă telefonul și sună, nu ți se pare normal să te uiți?” Matilda Pascal Cojocărița a recunoscut că îi umblă în telefon soțului! De ce face artista un astfel de gest?

Ștefania Rareș a vorbit deschis despre situația sa financiară
Ștefania Rareș [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Ca să mă răzbun, pentru nenorocirea pe care mi-a făcut-o în viață.” Laura Lavric nu o iartă pe sora ei, care îi este datoare cu suma de 10.000 de euro. Ce a declarat artista

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

De ce nu a reușit Ștefania Rareș să strângă avere din cântat?

Ștefania Rareș a vorbit deschis despre situația sa financiară
Ștefania Rareș [Sursa foto: Facebook]

Întrebată de către jurnalistă despre situația sa financiară, interpreta de muzică populară a dezvăluit că, contrar așteptărilor, nu a strâns averi de-a lungul timpului. Deși mulți s-ar fi așteptat ca prin intermediul talentului său muzical, Ștefania Rareș să adune o avere considerabilă din cântat, folclorista demontează aceste mituri.

Mai mult decât atât, Ștefania Rareș a mărturisit că are cu ce să se întrețină, însă nu are bani strânși, iar acest lucru se datoreazp faptului că de-a lungul carierei sale a fost angajată la un loc de muncă unde nu primea foarte

mulți bani, iar timpul scurt care îi rămânea nu îi permitea să cânte la foarte multe evenimente private.

Mara Bănică: Ați avut saltele de bani sau conturi grase?  

Ștefania Rareș: Nu, n-am avut. Săracă m-am născut și tot săracă mor. Nu sunt o săracă să nu am cu ce mă întreține, dar averi eu nu am putut strânge niciodată.

Eu am fost angajată 40 de ani.

Mara Bănică: Și nu mergeați la nunți în particular?

Ștefania Rareș: La nunți mergeam după ce terminam spectacolul. Le angajam de la ora 22:00 în sus .”, a dezvăluit Ștefania Rareș în cadrul podcastului Marei Bănică.   



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ioana Ginghină, despre lecția importantă de viață pe care a primit-o de la mama sa: „Mama îmi spunea întotdeauna că cea mai bună minciună este adevărul!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies