Stela Popescu se temea de moarte: "Cred ca e infricosator"

Stela Popescu se temea de moarte:
Stela Popescu se temea de moarte: "Cred ca e infricosator"

Toti avem nevoie de mult curaj ca sa acceptam o asemenea veste tragica! Stela Popescu ne-a parasit! Fara sa se planga, fara sa ne spuna ce suferinte are... A murit singura in casa, iar medicii SMURD chemati de fiica ei nu au mai putut face nimic pentru a o salva! Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

 

"Ar trebui sa ne pregatim? Da, ca sa nu plecam crispati si disperati. Sigur, eu o fac pe desteapta si pe viteaza, cred ca e ingrozitor"

Pe cat de ingrozitoare credea va fi moartea, pe atat de fulgerator i-a fost sfarsitul. Vestea mortii Stelei Popescu a venit in urma cu trei ore si a provocat o unda de soc. Fiica ei adoptiva a fost cea care a alertat ambulanta, dupa ce nu i-a mai raspuns nimeni la usa.

Actrita era prabusita in casa.

Doua echipaje SMURD au fost trimise acasa la marea actrita. Acestea sunt primele imagini filmate dupa apelul facut la 112, scriu StirileKanalD.ro

Din pacate, inima ei incetase sa mai bata de cel putin sase ore, asa ca nu s-au mai facut manevrele de resuscitare, ci doar a fost constatat decesul.

Cand a aflat cumplita veste, Alexandru Arsinel, camaradul sau de-o viata, s-a dus in graba la resedinta ei. A plans ca un copil si abia daca a putut rosti cateva vorbe.

Toata lumea artistica este inmarmurita!

ION DICHISEANU: Tremur si acum,  a fost ca o ghilotina vestea ca aceasta colega minunata o doamna unicat in felul ei. Ce pacat, ce pacat. Uneori Dumnezeu e nedrept si de data asta uite ca a fost nedrept.

Ne striga DOamne, doamne pe toti acolo sus. Niciodata nu se plangea, dimpotriva ma injecta cu optimismul

Florin Piersic- "Niciodata nu mi-am putut imagina sau inchipui ca Stela pleaca. Nu se poate, nu pot sa imi imaginez, nu pot sa cred in clipa in care vorbesc cu dumneavoastra ca ea nu va mai da telefon si ca nu o sa mai vorbim despre viata noastra, despre dulceata pe care o arata in clipa in care vorbea cu mine.

Teo Trandafir a izbucnit in lacrimi in direct atunci cand a fost nevoita sa faca tristul anunt.

"Am aflat ca Stela Popescu a murit… Va dati seama ca nu ne-a mai ars de nimic! A fost o prietena minunata si un om care ne-a învatat, m-a învatat: Sa nu te lasi! Cât oi da din degetul asta sa nu te lasi! S-a lasat…".
 

Ultimele imagini cu doamna comediei romanesti au fost filmate in urma cu doua zile, la un eveniment monden. Avea  nevoie de ajutor ca sa urce pe scena.

A primit un premiu pentru intreaga activitate. Si.... bineinteles ca a adus tuturor zambetul pe buze cu umorul sau unic.

"Nu mai viu la voi, pe cuvant de onoare, ca nu o sa ma mai chemati, nu? Sunteti minunata oricum!"

Un om minunat  si extrem de increzator atat in societate, cat si acasa.


Rar vorbea despre problemele ei de sanatate, caci zambetul si optimismul erau prioritare.

"M-am operat la ochi de cataracta. Va sfatuiti sa va operati. E perfecta si usoara, nu te doare  poti sa spui si bancuri intre timp isi vede. dupa pansamentam intrta si am vazaut alte culori. Doamne ce casa frumoasa am. M-am uitat in oglinda si am zi mama ce bratan sunt".

Cine sa creada ca Stela Popescu ne-a parasit???

TAMARA BUCIUCEANU: O secunda, draga, si vedem daca e adevarat… Aveti dreptate! Daca face cineva farse din astea…

ANCA

TURCASIU: ,,Am petrecut 30 de ani de scena împreuna… Stela era ca un fel de mentor spiritual, mentor artistic! Mii de spectacole am facut împreuna… Am împartit aceeasi cabina si aceeasi scena!

Nascuta intr-o familie modesta de peste Prut, Stela Popescu a stralucit pe scena vreme de 6 decenii.

"Omul care a vazut moartea" sau "Mama Boema" sunt doar doua dintre cele mai indragite piese de teatru in care a jucat. Un mare regret a avut Stela Popescu. Nu a reusit sa dea nastere unui copil.

Asa ca... a infiat o fata si... pana in ultimul moment si-a dedicat cariera copiilor. A jucat pe scena teatrului care ii poarta numele si plangea atunci cand era intrebata de acest subiect... senisibil pentru ea.

"Toti copii sunt frumsoi. Astazi am avut spectacol cu ei. 700 de copii, ei participa si vine vrajitor si ei striga te minte, te minte( plange) sunt extraodinari"

Stela Popescu era un om de o generozitate imensa, spun colegii, cu care avea o relatie speciala. Insa, Alexandru Arsinel i-a fost partener de nadejde. Atat de tare s-au apropiat, incat lumea credea ca sunt impreuna si dincolo de cortina.

Acum... a fost primul care a ajuns acasa la marea actrita!

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

De ce nu a vrut sa faca Stela Popescu copii? Actrita a vorbit despre asta inainte sa moara: "Mi-a fost frica de..."

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies