Stelian Ogică și-a părăsit iubita chiar înainte de nuntă!

stelian ogica iubita
Stelian Ogică și-a părăsit iubita înainte de nuntă

Stelian Ogică și iubita lui s-au despărțit după trei ani de relație. Cei doi urmau să se căsătorească.

Stelian Ogică și-a uimit fanii și apropiați atunci când i-a anunțat că nunta care urma să aibă loc în curând a fost anulată. Se pare că acesta i-a făcut o surpriză de proporții iubitei sale care nu a putut să accepte așa ceva din partea viitorului soț.

Stelian Ogică și-a părăsit iubita chiar înainte de nuntă!

Stelian Ogică a dorit să-și surprindă iubita cu care are o relație de trei ani de zile chiar înainte de nuntă.

Se pare că bărbatul s-a tuns la cheile, iar acest lucru nu prea i-a convenit viitoarei mirese.

Astfel, Stelian Ogică și-a anulat nunta și i-a uimit pe toți cei care credeau că vor petrece trei zile și trei nopți la cel mai mare eveniment care se anunța.

Citeste si: Edward Sanda și Cleopatra Stratan se căsătoresc pe 14 august. Cum se vor îmbrăca îndrăgostiţii

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Se pare că reacția iubitei sale a fost pentru Stelian Ogică punct de cotitură, căci i-a explicat acesteia că dacă aspectul fizic contează atât de mult, atunci ar fi cazul ca nunta să fie oprită.

stelian ogica si iubita
Stelian Ogică și iubita lui s-au despărțit[Sursa foto: Facebook Stelian Ogica]

Iubita lui Ogică a părăsit imediat vila acestuia, iar relația de trei ani de zile care urma să se concretizeze cu o nuntă, a fost spartă într-o fracțiune de secundă.

Stelian Ogică a fost unul dintre cei mai râvniți burlaci din România, căsătorit de trei ori cu bombe sexy. Ultima relație l-a adus cu picioarele pe pământ și l-a cumințit, însă așa cum spun și cărțile, dragostea a durat aici numai trei ani.

Citeste si: Biran Damla Yılmaz, actrița care interpretează personajul principal în serialului “Nehir”, s-a despărțit de iubitul ei, actorul Ilker Kaleli

“Am avut până la această vârstă trei cununii la Starea Civilă, însă nu am reuşit niciodată să ajung în faţa preotului, şi la Biserică. Unii ar putea vorbi de un blestem în ceea mă priveşte, dar eu nu cred în poveşti de genul ăsta.

Mai degrabă îmi spun că pur şi simplu nu a fost să fie şi poate că aşa a fost mai bine pentru mine să se întâmple”, a declarat Stelian Ogică.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ana Porgras rupe tăcerea după ce Zanni a vorbit despre mesajele pe care le-a văzut în telefonul Faimoasei: "Vreau să vă spun doar atât..."

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies