Steliano Filip și Bianca Marina s-au împăcat! Fotbalistul a iertat aventurile soției sale de dragul fetiței lor

Steliano Filip și Bianca Marina s-au împăcat! Fotbalistul a iertat aventurile soției sale de dragul fetiței lor
Steliano Filip și Bianca Marina s-au împăcat! Fotbalistul a iertat aventurile soției sale de dragul fetiței lor

Forbalistul de la Dinamo vrea cu orice preț să își recupereze viața de familie, astfel că s-a împăcat cu soția lui, Bianca Marina!

Steliano Filip are 27 de ani și este unul dintre cei mai importanți fotbaliști de la Dianamo, iar soția lui, Bianca Marina, este printre cele mai râvnite femei din Capitală, asta datorită aspectului său de invidiat. Cei doi și-au oficializat relația în anul 2014, iar trei ani mai târziu s-au și căsătorit, însă căsnicia lor nu avea să dureze prea mult. Steliano Filip și Bianca Marina au divorțat în anul 2020, asta din cauza certurilor care porneau adesea de la anturajele brunetei, dar în final destinul i-a unit din nou, potrivit cancan.ro.

Citeste si: Jador și Georgiana Elisei, din nou despărțiți! Decizia artistului este definitivă: „Începe un nou capitol în viața mea”

Steliano Filip și Bianca Marina s-au împăcat!
Steliano Filip și Bianca Marina s-au împăcat![Sursa foto: Instagram]

Steliano Filip și Bianca Marina s-au împăcat!

Celebrul fotbalist s-a gândit la ce are mai scump pe lume și anume fetița lui, Anais, care trebuie să crească alături de ambii părinți. Conform sursei citate, Steliano Filip a luat decizia de a-și schimba radical viață după ce s-a botezat în religia penticostală, iar acum consideră că fericirea copilului este cel mai important lucru.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Inițiativa de împăcare a venit din partea fotbalistului de la Dinamo, care i-a și propus soției lui să se reunească pentru binele fiicei lor. Acesta i-a explicat brunetei că în primul rând Anais trebuie să crească alături de ambii părinți, iar pe parcurs vor vedea și dacă sentimentele lor au rămas aceleași.

Bianca Marina nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat propunerea lui Steliano, iar acum se pare că au început să își facă și planuri pentru sărbătorile de iarnă.

Citeste si: Vlăduța Lupău vrea să devină mămică! Ce planuri are frumoasa vedetă: „Când o să vrea Dumnezeu...”

Steliano Filip și Bianca Marina s-au împăcat!
Steliano Filip și Bianca Marina s-au împăcat![Sursa foto: Instagram]

Steliano i-a cumpărat fetiței lui un apartament într-o zonă de lux din Capitală

Fotbalistul de la Dinamo și-a luat în serios rolul de părinte, iar acum face toate demersurile pentru a-i asigura fetiței lui un viitor excelent. Steliano Filip a cumpărat un apartament în zona de nord a Bucureștiului, mai precis în Pipera, cu gândul că îi va rămâne micuței Anais peste ani.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Viviana Sposub, afirmații neașteptate în Gala „Bravo, ai stil!”. Ce a spus despre Burcea în fața tuturor: „De un 1 an și 3 luni aștept să divorțeze”

Steliano Filip și fetița lui, Anais
Steliano Filip și fetița lui, Anais[Sursa foto: Instagram]

După divorțul care a zguduit din temelii showbiz-ul românesc, Bianca Marina a încercat să își refacă viața amoroasă, însă toate relațiile pe care le-a avut au eșuat. Bruneta a format un cuplu câteva luni cu un tânăr despre care se spune că este „un băiat de oraș”, însă s-au despărțit recent.

Ei bine, fotbalistul i-a promis acesteia că nu îi va reproșa absolut nimic în ceea ce privește trecutul ei, conform sursei amintite mai sus.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Nicole Cherry se pregătește să nască: „Dacă nu mai postez două zile să știți că s-a întâmplat!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies