Stephan Pelger a făcut declaraţii noi despre momentul în care era să fie asasinat. „M-am trezit în portbagajul unei maşini, la 40 km de Cannes, într-un şanţ”

Stephan Pelger a făcut declaraţii noi despre momentul în care era să fie asasinat. „M-am trezit în portbagajul unei maşini, la 40 km de Cannes, într-un şanţ”
Stephan Pelger a făcut declaraţii noi despre momentul în care era să fie asasinat. „M-am trezit în portbagajul unei maşini, la 40 km de Cannes, într-un şanţ”

Designerul Stephan Pelger a trăit momente de groază în anul 2018. A fost bătut crunt şi jefuit de sute de mii de euro

Din păcate, o vacanţă s-a transformat într-un coşmar pentru Stephan Pelger. În urmă cu patru ani, creatorul de modă a postat o fotografie șocantă în care apărea cu multe vânătăi şi plin sânge. Speriat, designerul a precizat că fusese bătut crunt şi abandonat într-un şanţ. Norocul a fost că o femeie l-a găsit şi a sunat imediat la poliție si salvare. În acea postare, vedeta a precizat că a fost victima unei tentative de omor.

Stephan Pelger a vorbit despre tentativa de omor din anul 2018

Citeste si: 20 Curiozităţi despre Regina Elisabeta a II–a. Este singura persoană care poate conduce mașina fără a avea permis

stephan pelger batut
Stephan Phelger pentru emisiunea „În Oglindă” – theXclusive[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Ce înseamnă bullying. Care sunt efectele acestui fenomen

„Eram la Cannes pentru că este destinaţia mea favorită de vacanţă.

Pregătit pentru club şi restaurant... Aveam o colaborare cu o casă de bijuterii. Valoare era în jur de 150.000 – 200.000 euro, dintre care jumătate erau ale mele, jumătate împrumutate. Mafia de pe Coasta de Azur este din ce în ce  mai prezentă în locuri de genul acesta.” a povestit Stephan Pelger.  

Designerul a povestit că era însoţit de prietenele lui care ieșiseră înaintea lui cu zece minute.

El îşi chemase şoferul şi sigurul moment de care îşi amintește, a fost acela că o persoană l-a împins, atunci când a vrut să plece din club. Momentele de după incident, nu îi mai apar în memorie şi nu a putut da explicații nici măcar organelor de poliţie atunci când a fost găsit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Timp de unsprezece ore nu mai am niciun fel de memorie şi m-am trezit în portbagajul unei maşini, la 40 de km distanţă de Cannes, unde am şi fost găsit într-un şanţ. La 9 dimineaţă m-a găsit poliţia.(...) M-au găsit în chiloţi, fără bijuterii...” a povestit Stephan Pelger pentru emisiunea „În Oglindă” – ,,theXclusive", marcă a postului Kanal D.

Stephan Pelger a fost jefuit şi abandonat într-un şanţ, la 40 de 4m de Cannes

stephan pelger wikipedia
Stephan Phelger[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Monica Bîrlădeanu a vorbit despre despărțirea de Bobby Păunescu: “Eu nu vorbeam despre asta nici cu prietenii. Eram în perioada închisă”

La spital, i-au găsit în organism un sedativ foarte puternic, pe care i l-au injectat în momentul în care a fost introdus în maşină. Din supozițiile vedetei, acesta putea fi cu uşurinţă un anestezic, mai ales că nu şi-a simţit corpul în suferinţă.

„Am avut maxilarul fracturat, fisură craniană, în jur de  şapte fracturi, tăieturi, vânătăi, hepatoame... şi asta din cauza faptului că această grupare, nu vreau să zic că musulmanii, dar era una musulmană... care era contra orientării mele sexuale. Cu o seară înainte omorâseră un băiat la hotel, jefuindu-l, omorându-l... şi pobabil aşa aveau de gând să facă şi cu mine. Aruncându-mă în şanţ au crezut că nu o să mă mai ridic de acolo.”
a precizat Shephan Pelger moderat de Mihai Ghiţă.

Ce pedepse au primit infractorii care l-au agresat pe Stephan Pelger

Stephan Phelger

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Designerul a specificat că toată presa de pe glob a preluat subiectul. Shephan Pelger a dorit să îi mulțumească femeii care l-a găsit, dar nu a fost de găsit. Bărbatul consideră că evenimentul a fost produs din cauza orientării lui sexuale şi a bijuteriilor prețioase pe care le purta în acea zi.

În cazul lui, făptașii nu au fost în totalitate capturați, ci doar o parte dintre ei. Aceștia au primit între 12 – 16 ani de închisoare. "Eu m-am judecat cu statul francez cu fondul de victime şi de terorism şi am avut 27 de plecări în Franţa. A fost ca-n filme!”

Pe lângă toate aceste lucruri, Shephan Pelger şi-a arătat tatuajul pe care şi l-a făcut, cu data în care el a fost bătut crunt... 18 august 2018. Interviul întreg îl puteți urmări, luni 6 iunie 2022, pe canalul ,,theXclusive".



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Blestemul zodiilor. Care este partea întunecată a zodiei tale

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies