Stephan Pelger a murit! Designerul a fost găsit fără suflare în casă! "S-a constatat decesul."

Stephan Pelger a murit! Designerul a fost găsit fără suflare în casă!
Stephan Pelger a murit! Designerul a fost găsit fără suflare în casă! "S-a constatat decesul."

Doliu in lumea modei! O veste tristă a luat cu asalt mediul online! Stephan Phelger a fost găsit spânzurat în propria casă!

Conform Realitatea.net creatorul de modă, în vârstă de 44 de ani, ar fi suferit de depresie. Sursele judiciare au comunicat că nu exista indicii care ar confirma că ar fi fost vorba de vreo infracțiune. „Str.C-țin Chirițescu, secția 8 Politie, Bărbat, 43 ani, găsit spânzurat de către un vecin. S-a constatat decesul. Victima este persoana publica-designer de moda”, au anunțat autoritățile.

Citește și: Cine este Stephan Pelger. „Le-am zis tuturor colegilor de şcoală că vreau să devin designer, în momentul ăsta pot să le dau peste nas!”

Cum a murit Stephan Phelger

Stephan Phelger a murit

Stephan Phelger a fost vorbit deschis despre traumele pe care le-a suferit încă din copilărie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

“Sunt înfiat de la vârsta de un an şi cred că este un dar şi o şansă în viaţă pe care o ai o dată într-o viaţă, pentru că am nimerit la o familie care nu doar că m-a

adoptat, ci chiar îmi este familia adevărată, familia mea, părinții mei. N-am avut curiozitatea nici măcar o zi să aflu care îmi sunt rădăcinile adevărate. Mama m-a încurajat tot timpul să-mi urmez abilitățile creative, deoarece, fiind artist, era un pic mai libertină decât tata. Tata era sever, dar a înţeles că nu pot să devin preot sau doctor sau avocat, era clar că un singur drum era calea mea.”,
a menționat Stephan Pelger într-un interviu.

stephan pelger wikipedia

Cu amănunte despre perioada grea prin care a trecut, designerul a vorbit și despre cat de greu se înfăptuiau dosarele de adopție și ce condiții trebuia să îndeplinești pentru a putea fi înfiat.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Pe vremea respectivă, când eu am fost înfiat, acum 42 de ani, se numeau adopții închise. Erau dosare închise, copiii erau lăsăți la acele centre, singura notiță pe actul respectiv erau părinți decedați sau părinți în viață, fără un nume, un document, fără absolut niciun fel de drum pe care l-aș fi putut urma să îi găsesc. Cu siguranță, între timp, poate în arhive găsești niște surse, dar nu m-a interesat absolut deloc să merg pe acest drum poate dureros.”,

a dezvăluit el pentru emisiunea În Oglindă de la Kanal D.

Ce a declarat Dana Săvuică despre tragicul incident

La scurt timp după vestea extrem de tristă, Dana Săvuică a făcut mărturisiri neașteptate despre designerul de modă.

„Sunt șocată, n-am cuvinte. Eram prieteni. Eu știam că totul era okay. Recent am fost în Bali și am purtat o rochie din colecția lui și l-am tăguit, iar el mi i-a trimis inimioare.

Mi-a dat o rochie și la Concertul ABBA, de anul trecut, de la Londra. Ne vizitam, eram prieteni. Nu foarte apropiați, nu mergem la petreceri împreună, dar mergeam la el și îmi alegeam haine.E clar că s-a întâmplat ceva, să așteptăm să vedem ce spun medicii legiști. Eu nu cred că s-ar fi sinucis, nu cred asta. Era plin de viață, avea o efervescență artistică și umană… Și, în general, nu-mi place să fac speculații.
Îmi închipui ce este acum în sufletul mamei lui, el o iubea enorm, era extrem de atașat de ea, n-avea cum să se sinucidă, pentru că el trăia și pentru mama lui, care are nevoi speciale și avea grijă de ea, nu știu ce s-a întâmplat.Îmi pare rău că acum sunt în Grecia, lucrez, mă întorc de-abia marțea viitoare, aș fi vrut să fiu alături de familia lui”
, a declarat Dana Savuică, conform playtech.ro



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies