Steve Burton și Sheree Guston s-au despărțit, după 23 de ani de căsnicie

Steve Burton
Steve Burton si sotia sa s-au despartit

Sheree Guston este însărcinată cu al patrulea copil, iar actorul Steve Burton a explicat de ce a ales să se despartă de mama copiilor lui.

Vești neașteptate în showbiz! Celebrul actor Steve Burton și soția sa, Sheree Gustin, și-au spus adio după 23 de ani de căsnicie! Vestea a picat ca o bombă pentru toți cunoscuții cuplului, mai ales că Sheree este însărcinată cu al patrulea copil.

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care Mihai și Iolanda și-au spus adio: „Nu poți să spui că ești îndrăgostită și să faci”

Actorul din serialul „General Hospital” a fost cel care a anunțat despărțirea și a motivat și decizia neașteptată. Steve Burton susține că bebelușul pe care Sheree Gustin îl așteaptă acum nu este al lui. În plus, acesta a mai ținut să precizeze că se vor ocupa în continuare de cei trei copii pe care îi au împreună, însă nu a oferit mai multe detalii despre cine este tatăl celui de-al patrulea copil și de cât timp sunt separați cei doi, de fapt.

Citeste si: Imaginile care ar putea explica divorțul! Reacția Alinei Sorescu, după ce Alexandru Ciucu a fost surprins în compania unei femei misterioase

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Vreau să lămuresc ceva.”, și-a început el postarea, continuând:  ”Eu și Sheree ne-am separat.

Ea a anunțat de curând că așteaptă cel de-al patrulea copil. Acel copil nu este al meu. Ne ocupăm împreună de creșterea celor trei copii ai noștri și ne dorim să avem intimitate în această perioadă. Cu dragoste, Steve”,  a scris el pe rețelele sociale, conform Daily Mail. 

Steve Burton
Steve Burton si sotia sa[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Can Yaman a cerut-o în căsătorie, dar ea l-a părăsit. Cine este femeia care i-a spus „NU„ îndrăgitului actor turc

Steve Burton și soția sa s-au căsătorit în 1999

Burton și Gustin s-au căsătorit în 1999 și sunt părinții a trei copii- Makena, 18 ani, Brooklyn, 7 ani și Jack, 16 ani.

În vârstă de 51 de ani, Steve Burton a devenit cunoscut pentru rolul lui Jason Morgan pe care l-a interpretat în perioada 1991-2021 și permanent a ținut legătura cu fanii săi, de care se simte extrem de apropiat.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Tavi Clonda, dezvăluiri din relația cu Gabriela Cristea: „S-a schimbat totul”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies