Stiai asta? Pericole pentru digestie care apar din cauza frigului

Stiai asta? Pericole pentru digestie care apar din cauza frigului
Stiai asta? Pericole pentru digestie care apar din cauza frigului

Iarna vei constata ca unele probleme legate de sistemul digestiv sunt exacerbate si te supara mai des. Cum sa te feresti de ele?

1. Esti tentata sa consumi mai multe grasimi si sa faci mai putina miscare

In aceasta perioada, suntem tentati sa consumam mai multe grasimi, mai multe dulciuri si in general, alimente cu foarte multe calorii, pentru a compensa lipsa de energie si de buna dispozitie. In plus, temperaturile scazute fac din sedentarism “sportul” nostru national.

2.Iarna se reactiveaza gastritele si alte probleme digestive


Tot acum este perioada in care se reactiveaza gastritele, crizele biliare, ulcerele, hemoroizii, iar toate acestea pot declansa dureri, sangerari, stare de voma, greata si disconfort major in

timpul eliminarii bolului fecal.

3. Esti tentata sa consumi mai putina apa, agravand astfel digestia


Problemele digestive sunt agravate si de lipsa aportului suficient de apa, care duce la deshidratare, agravata si de consumul crescut de alcool.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Larisa Uță, despre momentele grele prin care a trecut: „Am avut atacuri de panică, atacuri de anxietate. Am intrat cu mașina în stâlp și m-am dus la muncă în 5 minute și am râs.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Rețeta de salam de biscuiți a Florentinei Opriș: „Știai că un consum moderat de salam de biscuiți poate să îți aducă numeroase beneficii?”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies