Stiai ca? Purtarea cravatei poate afecta foarte grav ochii

Stiai ca? Purtarea cravatei poate afecta foarte grav ochii
Stiai ca? Purtarea cravatei poate afecta foarte grav ochii

Nu de putine ori regulile vestimentare de office sau de business au cauzat probleme de sanatate, si nu numai regulile ci si unele creatii vestimentare sau încaltari nonanatomice.

Cravata face parte din tinuta office si din pacate putina lume stie ca ea poate cauza probleme oculare, uneori chiar invalidante!

Cei mai afectati bineînteles ca sunt barbatii, care prin natura meseriei lor sunt obligati sa poarte zilnic cravata, uneori mai mult de 8 ore pe zi.

În interval de maxim 3-4 minute din momentul în care un barbat îsi leaga cravata la gat, s-a dovedit faptul ca tensiunea intraoculara a crescut cu mult peste normal.

Aceasta situatie duce în timp la formarea de glaucom sau cataracata!

În multe tari, printre care si Romania, unde este foarte strict reglementata purtarea cravatei, mai ales în companiile mari, procentul de barbati care dobandesc aceste afectiuni este foarte ridicat.

Sursa



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru iti spune legatura dintre anotimpul in care te-ai nascut si depresie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies